Съветски Ан-24 и секси мадами. Как да не вдигнеш самолета?

Вижте рекламни плакати на "Антонов" от повече от 50 години
13 ное 2017 21:40, Красимир Ангелов
30

Снимка: back-in-ussr.com

Легендарното авиационно предприятие "Антонов", произвело едни от най-популярните самолети в света, наскоро публикува уникални ретро плакати на рекламна кампания преди близо 50 години.

Както се вижда от следващата галерия, главният дизайнер определено не се съмнява, че авиационната реклама трябва да е насочена към мъжката аудитория и така на плакатите техническата естетика е допълнена с женска красота.

Заснемането е извършено от служители на предприятието, както и от професионалисти от киностудиото в Киев. Насладете се на гордостта на съветското самолетостроене в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: рекламаАн-24самолет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Анонименна зад, презимява... WTF диленджи, кой ти го диктува тва?
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това на снимка 6 е Ан-14. Прекрасна машина. Още летят заедно с Ан-2 и Ан-3. 2-ката е от любимите ми самолети. Статистически най-безопасният самолет в историята. При отказ на двигателят с пълен елеватор на зад се презимява където и да е с под 30 км/ч. И 3те модела са търсени от любители пилоти по цял свят.
28
1
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Пътувал съм с Ан-24 по линията София-Бургас... наистина беше доста екстремно пътуване, но все пак кацнахме живи и здрави... :))
27
0
 
4
 
! Отговори
недялка преди 6 години
Красиви без силикон и филъри?????? Чудо, и така можело!
26
0
 
1
 
! Отговори
Билбо Бегинс преди 6 години
До Изгърбич Задвратян....ама за сметка на това латвийският шовинист Задорнов е руснак.
25
0
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Анонименна яковлев много неща не му се получиха след като сталин сгъна и протекциите на военните отидоха при сухой. да не забравяме, че лавочкин остава в миманса именно заради туполев и яковлев и както показва един документален ***, чиста случайност е довела до вкарването на ла5 в производство.
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пътуването с Ан-24 бе истинско екстремно изживяване. Въпреки това, тези витлови самолети се оказаха много по-надеждни от реактивния Як-40, с който се опитаха да ги заменят, но не се получи.
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как да го дигнеш след като си се наквасил с одиколон Тройной...
22
1
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
хобо де, ан 24 е съветски а чернобил е украински. как тъй, товарищи? по тая логика и правец 8ц е съветски, кевлара и киселото мляко, и те.
21
0
 
6
 
! Отговори
Фьодор Кузмич О.З. преди 6 години
Якички са тьотките :)
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самолетът е съветски, а не руски.*** мо же да се обяви за каквото си иска, но това не променя фактите.
19
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докога с тая просташка руска пропаганда?
18
0
 
7
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
На снимка 6 е показан АН-14 "ПЧЭЛКА"използвани предимно за санитарната авиация.
17
0
 
10
 
! Отговори
Ъъъ преди 6 години
С червените ботушки потропва дядо Мраз, дечица веселушки Шейната спря пред вас.Подараци ще има за всички от сърце ,за новата година да тропнем нй хорце. Нанаана ........
16
6
 
7
 
! Отговори
Лапай бе, педал преди 6 години
Богат и красив гущер нема. Има беден и грозен сорошшки ***. Болен на всичкото отгоре.
15
0
 
4
 
! Отговори
Ааа преди 6 години
Номер 12 голем си...хаха.много смях.
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 13Запази си вярата че е руски самолет. Това е все едно да твърдиш че моста на Колю Фичето е турски защото е построен по времето на турското робство в България.
13
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ан е украински самолет, няма нищо общо с Русия."О-крайна не я имало, по това време. Имало е УССР, част от СССР. Самальота е съветски. Русия се обяви за правоприемник на СССР. О-крайна се извъртяха като фурнаджийски лопати, за да оттърват едни дългове. Русия онаследи както дълговете, така и всичко друго от СССР. Фактически, самолета си е руски. О-краинците се продадоха за жълти стотинки - то друго и не могат, както виждаме напоследък...
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..Марфа,чистачката!Три пъти ранявана във войната, носител на два ордена "Ленин"!Ден преди откриване на стриптийзбара, комисията присъствала на репетицията. Песен на Джо Кокър,Марфа със замечтан поглед свалила забрадката си, с поглед в бъдещето,бавно разкопчавала синята си престилка и накрая с омерзение към капитализма я захвърлила на земята и останала по розови ватирани кюлоти!Пълна тишина. П-к Судаев казва:- Аз не разбирам-какво му харесват на това американците?!
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Москва. Комисията по туризма обсъжда въпроса - дали да има стриптийз в хотел Русия.- Има го по цяла Eвропа, трябва да го предложим и ние! - казва млад служител.- Доообре, но на кого да възложим тази задача? - пита полковник Судаев.- Да я възложим на Зина Ивановна! - предлага Никанор. - Млада е, нека се развива!- Не, не! Баща ѝ е с неясно минало...- Тогава Полина Фьодоровна!- Луди ли сте? Чичо ѝ е бил в Сибир! Такава задача трябва да се възложи на много отговорен човек и аз предлагам - Марф

Спонсорирани публикации