Барби в комуналка: Животът на куклата, ако тя беше в СССР

Щеше ли Барби да чете вестник "Правда"?
26 ное 2017 20:07,
76

Как би изглеждала Барби, ако живееше в Съветския съюз?

На този въпрос отговори фотографът Лара Вичужанина, която постави известната кукла в нетипични за нея сцени.

На снимките Барби е с кърпа на главата и простира пране в кухнята.

Нейната половинка Кен също присъства, но неговите типични черти значително са променени.

Той седи на масата и чете вестник "Правда". До него, разбира се, стои бутилка руска водка.

Вижте още кадри във видеото на Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До европИдалОблъчват поколението на 90-те ли, което не знае как е било тогава и му се внушава, че сега живее мега, супер, гига яко.---------------Ами...в сравнение с тая комуналка, не живеем ли супер-мега-яко?
57
1
 
0
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
До рускиняДевушка, вас мало бомбили.Жаль, что наглосакси вам спасли задницу.Доброго дня и хорошего настроения!
56
0
 
4
 
! Отговори
въшльо преди 6 години
Точно е пресъздадена атмосферата в комуналката някъде в СССР. Даже стените бяха боядисани в същата боя! С тази разлика, че за вода не се заплащаше никаква такса, газта струваше 2 копейки на месец, а парното отопление беше безплатно. Независимо че външната температура падаше до към минус 30 градуса... А храненето беше веднъж дневно ! Някъде дълбоко в прованса, в тайгата. Далеч от градове и селца.
55
1
 
5
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Що е то "комуналка"?Ами от "комунальная квартира"-буквално общинско жилище.Има ги на много места по света,включително и белите страни.Наскоро изгоря един английски блок с такъв статут.Е,съветските общински жилища повече приличат на общежитие-с обща кухня,баня,тоалетна.Една част са създадени от национализирани къщи/апартаменти на богати,а други са построени за целта.След 60-те се преминава към строежи само на индивидуални жилища.В момента в такива жилища живеят предимно имигранти от Средна Азия.
54
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 6 години
До рускиняИ тогава и сега и винаги си ни интересува основно нашата ни страна. а русия не е България, така че не ни интересува.
53
1
 
2
 
! Отговори
ПРВДА преди 6 години
вече се издава в БРЮКСЕЛ. Най-верните читатели са ГЕРБ от СОФИЯ и страната
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нее, няма пропаганда ЕС-САЩ не, само истински новини
51
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МОЖЕ И ТАКА ДА СА ЖИВЕЛИ, АМА СЕГА СЪБАРЯТ ПАНЕЛКИТЕ И СТРОЯТ НОВИ МОДЕРНИ СГРАДИ.А ВИЕ ТАКА ЩЕ СИ СТОИТЕ В ПАНЕЛКИТЕ ОТ ПРЕДИ 50 ГОДИНИ. ТАМ СТЕ ОТРАСЛИ, ТАМ И ЩЕ УМРЕТЕ. И ДЕЦАТА ВИ, И ВНУЦИТЕ ВИ ЩЕ ЖИВЕЯТ В ТЯХ, ДОКАТО СЕ СРИНАТ НЯКОЙ ДЕН.
50
9
 
10
 
! Отговори
До рускиня преди 6 години
Уважаема, СССР и фашистка Германия бяха съюзници!!! Нещо за Катин да сте чувала? Поне прочетете малко историята си и тогава пишете, умолявам ви! Народът ви е извършил много престъпления, а България спаси евреите си!!!
49
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руската Барби е по-хубава.
48
0
 
4
 
! Отговори
Ераст Петрович преди 6 години
"Комуналка дала възможност да се настанят хората в жилище ,след като ваши съюзници германци, с ваше съгласие и подкрепа бомбили руските градове."Германци - ваши съюзници от август 1939 г. Нещо тебе говори договор *** - Рибентроп ? Потом союзники ссорились и вот тебе ВОВ !А комуналки существуют с самого начала СССР та до ден-днешен.
47
7
 
6
 
! Отговори
рускиня преди 6 години
До ПорЦелан. Комунални жилища основно се използвали след 1945 година.Дали си чул за бомбардировки на руски градове в период от 1941 - до 1944 ? Или през това време на благоденствие в България не ви интересувало какво става в други страни?
46
2
 
8
 
! Отговори
Не са само 80% преди 6 години
Ако искам да прочета нещо за СССР, който не съществува от 30 години, просто отвартям Днес.бгТук други темои не съществуват. няма да прочетет, че на остров Бали се прави евакуация, няма да прочетете нищо от важните събития в последният час. Но видиш ли Барби в СССР.Не са само 80% а са много повече.
45
0
 
1
 
! Отговори
ПорЦелан преди 6 години
В "Дванадесетте стола" 1928 година - Общежитие "Монах Бертолд Шварц"."Златният телец" 1931 година - "Гарванско свърталище"Тежки германски бомбардировки са преживели Илф и Петров и са ги описали и в двете книги и доста разкази, за матрака например, който влиза в "Дванадесетте стола"
44
1
 
7
 
! Отговори
ПорЦелан преди 6 години
Не съм чувал 1920 година Германия да бомбардира РСФСР.
43
9
 
4
 
! Отговори
до 53 преди 6 години
Комуналка дала възможност да се настанят хората в жилище ,след като ваши съюзници германци, с ваше съгласие и подкрепа бомбили руските градове.
42
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комуналка:) Който не знае какво е - да прочете малко, а не да защитава един пропаднал престъпен строй! И за ГОЛОДОМОР може да прочете...
41
14
 
13
 
! Отговори
БАРБИ В ТУРЦИЯ преди 6 години
по времето на ХАРЕМИТЕ напишете и стига сте писали лъжи за СССР. Това беше велика СВОБОДНА страна. Или пък пишете за ПЕДОФИЛИТЕ в АНГЛИЯ, или за това са ви забранили
40
16
 
13
 
! Отговори
европИдал преди 6 години
Много, много евтина пропаганда!На кого е нужна само не зная? Облъчват поколението на 90-те ли, което не знае как е било тогава и му се внушава, че сега живее мега, супер, гига яко. Ето ня това му се казва хибридна война и пропаганда. Крадеца вика дръжте крадеца, та така и със западните клакьори, които обвиняват риснаците, че водели хибридна война, докато самите те я водят. До там паднахте с пропагандата, че вече пущате и подобни дивотии.Хайде сега дайте следващия клип за катастрофи от Русия!
39
4
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
сигурно е трудно да се сетиш за думата "общежитие". нехренасе набосвате, товарищи