Зодия Лъв: Какво ви очаква през 2018-а?

Годишен и любовен хороскоп, подготвен от Tialoto.bg
19 дек 2017 18:08, Екип на Tialoto.bg
0
Зодия Лъв: Какво ви очаква през 2018-а?
Източник: pexels.com

Темпераментните и импулсивни лъвове изпращат една силна година, но хубавите изненади предстоят през 2018 г. Макар и леко наивни, представителите на тази зодия са надеждни, честни и справедливи. Тези качества ще бъдат полезни в сферата на бизнеса през пролетта, когато ще се полагат основите на важни сделки.

Вратите за Лъва ще са широко отворени, ще имате зашеметяващи перспективи, но ще бъдете и много заети. Просто трябва да се пазите от преумора, защото ще се сблъскате и с лични, и с професионални предизвикателства. Ще ви се наложи да тичате много, да се съобразявате с конкуренция, ухажори, а и с ревниви хора.

Свободните Лъвове ще трябва да лавират между задълженията и любовта, но ще бъдат удовлетворени и на двата фронта. Стига да не подценяват хората срещу себе си.

Семейните пък ще се радват на стабилни отношения, дори през голямата част от годината ще бъдете глезени като истински цар на трона. Но не прекалявайте с леността – през лятото поемете инициативата да извършите ремонт, а след това да помислите за семейна ваканция.

Късметът ще бъде на приливи и отливи, но през зимата предстои печалба. Дали ще бъде от лотарията, дали просто ще имате финансови постъпления на база извършеното по-рано – приходите ви ще се увеличат неочаквано.

През декември ви очаква още една радостна новина – има всички предпоставки семейството ви да се увеличи.

Любовния хороскоп може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации