Мъжете "плакнат око" с гърди – чашка С

И според пластичен хирург този размер е най-търсен
22 дек 2017 22:51,
6
Мъжете "плакнат око" с гърди – чашка С
Снимка: Pixabay

Проучване, направено във Великобритания, разкрива кои са предпочитаните размери и форми на женската гръд, пише в. "Дейли стар". Размерът и формата на бюста често пораждат опасения сред дамите, които се питат притеснено дали гърдите им са достатъчно обемни, стегнати и привлекателни. Мъжете от друга страна гледат на дамските дадености като на отлична възможност да "оплакнат окото".

Допитването, обхванало 1100 представители на двата пола, показва, че по-голямата част от жителите на Острова гледат одобрително на бюст, който се побира в сутиен с чашка C, съобщава БТА. Д-р Гилбърт Лий, консултант по пластична хирургия, отбелязва, че това е и най-търсеният размер за корекции на бюста.

Разбивката по региони обаче разкрива, че жителите на Шотландия и Северна Ирландия ценят повече по-скромните гърди, които се побират в сутиен, с размер на чашката B, докато обитателите на Югоизточна Англия гледат по-одобрително на дамите, чиито дадености са подчертани с чашката D.

По отношение на формата жителите на Великобритания ценят най-вече окръгления бюст. В централните графства обаче по-висока оценка получават гърдите тип "камбанка".

Възрастта също играе роля в предпочитанията на британците. Според младото поколение на страната на възраст между 16 и 20 години идеалният бюст е стегнат и атлетичен, докато по-възрастните нямат нищо против дамските атрибути да са "по-разхлабени".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
dp преди 6 години
C, D.... бе не е ли поне F нв се заглеждам.
4
0
 
11
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Някоя кисела лелка се крие зад вашия профил нали? Какво лошо има в това човек да желае нещо и да го намира за възбуждащо и това да е абсолютно нормално - гърди. Тука не идва реч за някакви болни и изкривени фетиши.Аз също не съм особено надарен или с аполонско тяло, но не ходя по форумите да сипя омраза спрямо жените, които са силно привлечени от надарени мъже и такива с хубаво телосложение.
3
0
 
5
 
! Отговори
замундиър преди 6 години
До Анонимен 2"Разочарован съм!" ... не знаеш къде да гледаш ли ? ...
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нема ли илюстрации? Къв е тоа вехт лаптоп? Аз очаквах галерия с 24 сочни снимки, а то парче пластмаса и малко плат... Разочарован съм!
1
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очи пълни ръчички празни захващайте се с ръчния труд неандерталци и си мислете за чашка Д която може да гледате само на картинка.

Спонсорирани публикации