Майки със силна воля: Отслабват с фитнес и разходки

Те показаха на всички резултатите от усилията си
27 дек 2017 09:28, Петя Славова
26
Майки със силна воля: Отслабват с фитнес и разходки
Източник: Little Rae`s of Sunshine Photography/ Daily Mail

Около 10 майки в Куинсланд решиха да покажат успехите си от първите опити да намалят теглото си. Те са били подложени на 100-дневна здравословна диета от лятото до сега. Редовно се събират за седмични разходки в парковете и се обединяват в група във Facebook, в която с гордост показват телата си без никакви намеси в снимките, пише Daily Mail.

Фотографира ги професионалистът Натали Браун, която улавя портрети на тези майки по бельо или на фитнес уредите и запечатва моментите, в които те се опитват да свикнат с новите си тела след раждането.

Таня Нилсен е сред участничките. Тя може да се похвали, че е загубила 17 кг  след като е преминала през определени фитнес тренировки и разходки. Нилсен дори е решила, че иска да влезе в балната си рокля, отпреди 20 години при завършване на гимназията. Споделя, че се чувствала като "тлъста, грозна или скучна". След като загуби част от теглото си, сега се чувства "извита, забавна и страхотна".

Кадри събира жените, независимо кой с колко е успял да се справи със задачата да отслабне и показва етапа, в който се намират дамите в момента.

Трейси Дъфи, напримера обяснява, че везните винаги са клоняли към 100-те килограма, но сега вижда, че  теглото стига до 68 кг. "Това пътуване ме промени не само физически, но и емоционално” каза тя.

Джес Найт също обяснява пред изданието, че не се срамува от тялото си. Въпреки че още не е перфектно, тя вече е загубила 10 кг от теглото си.

Друга майка - Ребека Форган, която родила през юни, вече е стопила 8.8 кг, и макар, според нея да не е достатъчно, е готова също да отпразнува този резултат.

Вижте майките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: фитнесмайкиотслабване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз надебелях бая през бременността и ви казвам честно само тъпченето те одебелява, не бременоста и не ген. После диета и свалих всичко после и фитнес и се стегнах и тъкмо постигнах най-добрата форма и пак съм бременна. Айде отначало този път обаче внимавам и съм качила засега наполовина. Не се оставяите дебели момичета няма по-отцлъскващо за една жена.
20
1
 
1
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Трътки
19
1
 
1
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Браво на мамите!А,бгмамите - кога?
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виждам, че тук някои мъже се оплакват от надебелелите след бременност жени.И аз бях бременна - качих малко над 20 кг, чувствах се ужасно, болеше ме кръста, нямах добро оросяване на ръцете, сърцето не можеше да изпомпва достатъчно кръв. След като родих, свалих 20-те килограма за 6 месеца, съпругът ми не можа да повярва - мислеше си, че ще си остана такава дебелана.Та всичко е въпрос на воля и хранене. Наистина има жени, които след като родят, си мислят че няма нужда да се поддържат - имат си мъж
17
0
 
4
 
! Отговори
Кико преди 6 години
До Бау: Браво! Все едно аз съм го писал! Само може би бих дал 99% на храната и напитките, вместо 90, но като цяло мненията ни съвпадат. А онези, които вярват, че ще си лапат каквото и колкото им скимне, а после ще оправят нещата с повече спорт са обречени да си бъдат дебели, депресирани и с чувство за вина! Със спорт НЕ се отслабва, спорта е за здраве и е полезен!
16
2
 
6
 
! Отговори
Ема преди 6 години
Качват по 30кг по време на бременността и после се чудят как да ги свалят...Да, има някои случаи, в които на хормонална основа се качват много килограми, но в масовия случай просто жените се отпускат и започват да преяждат системно в продължение на 9 месеца, а и после по време на кърменето. Резултатът освен в килограмите често се изразява и във високо кръвно, гестационен диабет и наднормено тегло на плода...Не зная докторите не обясняват ли тези неща на бъдещите майки?
15
0
 
24
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Любовта към храната е силна. Всичко друго са оправдания. Със спорт не става. 90% е храненето. После стягаш със спорт. Ако обаче човек има притеснения и проблеми, храната става като дрога. Успокоява ...
14
1
 
15
 
! Отговори
Meца преди 6 години
Доста далече са от добрата форма - поне на още 2 г. сериозна работа във фитнеса и добра храна,каквато виждам,че не употребяват. То на Mc и KFC няма как да стане. По- лошото е,че децата в Бг я придобиват тая м.д.а и ядат единствено пици и сандвичи. До 10г. ще има едно търкалящо се поколение.
13
0
 
2
 
! Отговори
гост преди 6 години
До АнонименАми тя е майка на някоя мама!
12
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои жени като родят и започват да смятат,че са хванали Господ за шлифера и могат да сложат едни 20-30 килца от горе.Моята е същата дебелана,първо метаболизма и бил виновен-хашимото имала(ама не и според докторите) после реши,че така се харесвала,все пак била раждала и като не я харесвам да не я таковам...и аз не я таковам, таковам си други мaми и не ***...
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква важна международна новина!
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едната от тях по-скоро ми прилича на баба.
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бacи мамите!
8
9
 
5
 
! Отговори
Здравейте преди 6 години
Кат роди и стана дебела виками а от горе да се мора ли не ща мини ти отгоре и така секи ден но от скоро я научих да е отгоре да язди и за 2 недели отслабна след 14 15 тека свали 10кила само от удоволствие но е важно до откат да сяда
7
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От началото на годината до сега свалих 16 килограма. Диетата е една. Каквото сложите в чинията го делите на 2 и изяждате само половината. Спиране на хляб, ориз, картофи, боб, леща и всичко съдържащо рафинирана захар. Пиене на повечко вода. На първата седмица се свиква с намаленото количество храна и после е пей сърце. :-) Резултатите не закъсняват.
6
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз отслабнах от юни с 8 кг. без диети, хапчета и фитнес. Само си хапвам всеки ден две храни, от които се отслабва, но няма да ви кажа кои са, защото ще поскъпнат, пък аз съм бедна майка на три деца с минимални доходи.
5
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Също като тукашните , приятелката ми докато роди качи 20 кг и 2 г по-късно не ги сваля, щото "такъв й бил метаболизмът"
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбирам поне една да беше симпатична.... УЖАСТ!
3
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подслушан разговор между две жени:-Аууууууууу, колко си отслабнала, каква диета спазваш?-А, много елементарна-глад и разврат...
2
8
 
21
 
! Отговори
Московски преди 6 години
Типични хамерикански мириз ливи и неприятни сви ни

Спонсорирани публикации