Това са най-безкористните зодии. Те са...

Те поставят собствените си нужди на второ място
20 мар 2018 22:20, Анна Дантева
16
Това са най-безкористните зодии. Те са...
Източник: pexels.com

Все по-рядко се срещат безкористни хора, тъй като е много трудно човек да постави нуждите на останалите пред своите. Често пъти безкористните хора имат по-висше призвание или цел в живота си.

Това качество обаче все още не е съвсем загубено и се среща значително по-често сред представителите на някои зодии. Те са толкова погълнати от това да се грижат за останалите, че забравят да направят същото за себе си.

Кои са най-безкористните зодии?

Риби

Рибите оглавяват тази класация. На тях им доставя удоволствие да правят нещо за другите и са склонни да се компрометират. Те са хората, които оставят всичко, за да се отзоват и да помогнат.

Рибите много често биват опарени, тъй като останалите често се възползват от тях. Това обаче не ги спира да продължат да бъдат каквито са.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
До номер 7 преди 1 година
Със сигурност един мъж Водолей няма да те изтрае и минута с тая грамотност.
13
5
 
3
 
! Отговори
Да вярно е.... преди 1 година
Рибите са точно такива както ги описвате ,безкористни и услужливи,винаги ще Ви съдействат и помогнат когато имате нужда ,за тях смисъла на живота е в духовното измерение ,а не в материалното такова,но това се отнася предимно за мъжето от тази зодия....
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баш така посочените не са.
Но то какво ли разбирате от астрология тук?!
11
2
 
8
 
! Отговори
ае преди 1 година
какво сте избухнали все едно има по добра или по лоша зодия вие имате проблеми бе. козигора дявол бил щото интересчия

ами вие какви сте бе, българи? а сега се замислете а..как е

на мен ми оттърват козирозите ако са така. като доста сърцат човек (но и успешен) доста са ме мамили приятели и роднини в българия, меркантилен човек поне ми дава спокойствие че имя параметри заради които е лоялен и ако те са налице ще стои на едно място

за какво ми е сърцат кръчмаджия домусчия-бъдещ-предател като 99%
10
2
 
18
 
! Отговори
славянин преди 1 година
Няма безкористна зодия, статията е писана или от пълен невежа, или от тежък подмазвач към въпросните зодии, всички тези подмазвания, съзнателни или несъзнателни, са правени с цел подмазвачът да получи някакви материални или емоционални дивиденти от обектите на подмазването! Користта или безкористта не зависят от зодията, а от размера на егото ти - колкото по-голямо е то, толкова и користта в действията ти е по-голяма и обратното! Рибите например, и мъжете, и жените са много подло отмъстителни!
9
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Козирога е к е л е ш.
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Т.е. глупаци, защото това са хората, които поставят собствените си интереси на второ място и ги е грижа повече за интересите на другите. Аз бях такъв, беше грешка.
7
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Водолей! Не можеш да вярваш на мъж водолей! Той говори едно и извършва друго. Много е лицемер. Докато ти прави"мили очи" в следващия момент ти е положил "динени кори" Много са неподчтени. С неподчтеност постигат, това което са си наумили. Обичат да живеят на гърба на хората. Ако е възможно да мине от хората, но не и от тях. Ако има нещо да на мажат, да се облажат те са там. Не са лоялни и честно въобще.
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жена да си първа приятелка ще ти стане. Ще я храни, обличаш докато не се извърши срещу теб в един момент. "Храни куче да те лае!" Нещо подобно са. Но одрежеш ли я спреш ли и "врът ката" започва да показва"калната" си подмолна зла душа. Хич не са лесни. Много чепати! Изпадат в истерични пристъпи. Осен това заформя тежки скандали от които винаги излиза чиста. Никога не е виновна рибата за нищо. Всеки друг е виновен, но никога тя! Така че въобще не ми ги хвалете!!! Не сте им "събра ли по попарата!"
5
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рибата ще е с теб докато си добре финансово. Започнеш ли да имаш проблем с парите, работата и тя да не получава дивиденти от теб. Забрави! Изритвате безкруполно. Нищо че си на улицата без едната стотинка и покрив над главата. Това че си я храни, обличал и си давал всичко за нея е вече забравено старо. Не си и нужен. Идва следващия с парите! Ти си не нужна табуретка в килера за хвърлен.. Следващия има пари знач рибата в там. Докато го фалира и него. И така от клон на клон от мъж на мъж.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Познавам мъж "Риби", който е авантаджия, но е добряк. И той черпи, но когато има възможност, приема черпня и от жени, даже в случаите когато той е поканил момичето на среща и той е предложил да я заведе да вечерят.
За Водолеите не е вярно - гледат да награбят каквото могат и от когото могат. Окото му не мигва да ощети брат си или друг роднина, или пък да заблуди някого, с цел да му вземе нещо, което може да е от важно значение за ощетения. пати от тази патологична алчност, но не се променя.
3
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Козироги е тъпан. Риба... все едно да изкачва дърво,*** и ограничена. Риба е най - егоистичното същество. Първо себе си защото се смята за център на вселената, това за жена. За мъж не ги знам, какви са. Но жена е и освен, това много конфликтна личност. Изпада в тежки междуличностни отношения с хората, било то познати и не познати. Роднини! Козирога обича само себе си. Не е приятел а е интересчия. Има ли интерес от теб ти се омилква, няма ли хич не го интересуваш. Козирога не е сърцат, въобще.
2
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За рибите не се отнася, нито за козирог. Винаги гледат интересите си
1
10
 
28
 
! Отговори
34297 преди 1 година
Който пише тези текстове, нищо не разира от зодии, щом като може данапише такава глупост за Рибите, които са едни от най-меркантилните и най-користните... Това дори като шега не може дам ине.