Разговори без край: Зодиите, които само бърборят!

Това обаче може доста да навреди на отношенията им
2 май 2018 22:15,
11
Разговори без край: Зодиите, които само бърборят!
Източник: pexels.com

Разговорливостта също е черта, която до известна степен се определя и от зодиакалния знак. Някои са по-мълчаливи, докато други сякаш не могат да спрат да говорят. 

Ако никога не спирате или не позволявате на другите да кажат нещо, говоренето може да навреди на взаимоотношенията ви, да създаде напрежение в семейството или да се окаже спирачка в кариерата ви. 

Хората, които не спират да говорят, понякога не осъзнават, че обсебват разговора и не позволяват на останалите да се включат. Когато постоянно говорите за себе си, другите ви приемат за егоцентрични и скучни.

Затова е добре да се замисляте повече в това отношение и да оставяте останалите също да се изявяват в разговора. 

Кои зодии са най-склонни да говорят много?

Близнаци

Близнаците много обичат да общуват, там те са в свои води. Няма значение дали водят задълбочен разговор за своите чувства с приятел или говорят за новите си идеи, Близнаците просто обичат да говорят.

Първото нещо, което е важно да осъзнаят, е дали споделят повече от необходимото. А ако разпознаят лошия навик, да се опитат да го премахнат. 

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм бил сред хора които не говорят.Няма такава тъпня.Някой каже 1-2 думи и всички млъкнат.След няколко часа пак.След известно време всички вадят телефоните и почват да цъкат във фейса.След час-два пак някой измърмори половин дума и всички си тръгват щото са минали 4 часа.Предпочитам хората да си говорят.Господ затва им е дал език.Тия с коефициент на интелигентност под 60 не могат да говорят.За тях е измислено,че щото били много умни не говорели много.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-готино е да бъдеш с жена която е попаднала на неверен мъж и такъв къде върти номера. Когато ти си верен и само с нея и сериозен без номера е твоя на 100%.Вече си е с мен надявам се за много дълъг период от време. Ако е възможно завинаги с мен.
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега искаме дори да си имаме бебе. Той е бита карта за нея вече не съществува.
6
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той каза че не е такъв човек да и се моли да му прости изневярата. И въпреки това той в същия ден беше с друга на заведение и я ... излъга нея, като в последната минута и отказа среща. След това и казаха видяха го с друга. Съкрушия! Тя не беше на себе си месец поне. Не я оставих тя страда много. Сега си излиза когато и е кеф с мен. Той много лошо постъпи с нея. Не бих постъпил така с нея тя е много финна и крехка жена. Страда много. Не мога да и го причиня. Сърце не ми дава миличка ми е.
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Инък губиш! Тя отива при друг и го дарява с дете.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя като роди на друг мъж дете той ще спре да я тероризира.
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако един мъж иска да бъде с теб прави всичко възможно да е с теб и иска ти да си наясно, че той държи ти да му бъдеш в живота, че си неговата сладурка без която не може защото те обича!!! Зодиите са..., друга история.
2
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо против везни? За да изразява, така дълбоко мълчеливия си протест спрямо теб няма какво да ти каже. Изчерпан си от съдържание и не счита за нужно да се мори за теб.
1
5
 
5
 
! Отговори
При всеки е различно преди 6 години
Най-големият мълчаливец и темерут по характер, когото познавам, е от зодия "Везни". От темерутщина се намрази с всички и на двете места в София, където отиде да работи последователно. И въпреки че е софиянец по рождение, а баща му беше важен фактор в сферата на професията му, мълчаливецът-темерут беше принуден да напусне София и да иде във Великотърновския университет уж по свое желание, където си и остана като преподавател. Не знам, с ченгел ли му вадят думите от устата там. Как ли преподава?