Губите мъжа си, ето как да се сближите

Емоционалната близост е основният компонент на връзката
Обновена: 16 юни 2018 22:04 | 16 юни 2018 22:00, Теодора Драгоева
18
Губите мъжа си, ето как да се сближите
Pixabay

Емоционалната близост е основният компонент на връзката, която държи отношенията на двойката в дългосрочен план. Ясно е, че повечето по-зрели дами не могат да се конкурират с 25-годишните колежки на съпруга си. 

Но пък всяка мъдра жена има нещо много по-значимо от стегнато тяло – тя има щастливи брачни спомени, трупани с години, както и силна емоционална връзка с мъжа си.
 
Ето и четири начина да създадете още по-дълбока емоционална връзка със своя мъж и той никога и да не си помисля за изневяра:
 
1. Бъдете открита с него
 
Вашият мъж трябва да се чувства комфортно да ви се доверява. В един свят, в който мъжете трябва да бъдат силни, за да оцелеят, те наистина се нуждаят от място, където могат да бъдат уязвими. Съпругата трябва да даде възможност на мъжа си от време на време да сваля маската на мачо и просто да бъде себе си. Разговаряйте с мъжа си за проблемите и страховете му, говорете си за чувствата му, давайте му съвети, утешавайте го, създайте му комфорт. Не го слушайте с едното ухо, защото децата ви разсейват – бъдете внимателни към неговите чувства.
 
2. Не му раздавайте удари под кръста, когато сте ядосана
 
Ако вашият мъж споделя с вас проблемите си, никога не използвайте тези откровения срещу него по време на разгорещен скандал. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха на работното място 20 години по-млади ,бедни селски момиченца ,които освен със свалка и 50 лв почерпка за седмицата са удоволетворени от живота,тази седмица една ,другата друга,текучество на персонала ,ама няма лошо. разнообразие-руса,чернокоса,кестенява...всяка седмица нова!
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тренирайте, поддържайте се и се къпете. Изглеждсйте така, че да го привличате. И правете *** не на комшията, а на мъжа си.
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очевидно не иска да се сближава с него. Неговите думи забележки и прочие са си изиграли нещата за времето. Защо да се сближава с него той ако е бил с разума си е нямало да стига до ситуация да я отдалечава от себе си. Защо мъжете си мисля, че могат да отблъскват, обиждат унижават и забраняват на жената и тя трябва да ги търпи и да им прощава!?Искал си да я изгонил от живота си е постигнал си го. Какво искаш повече от жената?! Остави я намира!!! Забравия!!!
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Когато една смешка накара жената да се за смее, значи тя е добра!"или смешката или жената
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднъж направил и неуместна забележка. Свива сърцето и душата и. Това навярно иска! Да властва над нея. Тя да се обезличи, като човек личност без капчица качества и достойнства. Да играеш по нечия *** е да се откажеш от собствените си начинания, мечти, цели. Точно ти ли, който имаш цели в живота и се бориш за тяхното осъществяване ще отнемаш на други. Приемаш жената и я обичаш, такава каквато е. Без условия и ограничения, без задкулисни игри. Бъди чист и почтен с нея за да си я имаш.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Научен че ще му се простят всякакъв вид прегрешения и долни поведения. Обича се държи, като бебе с жената. Да, но това не е *** за да ти прости всичко. Разграничавай си жените. Това е жената, любовницата, гаджето. Не може очакваш всичко да ти е простено, когато си правиш каквото си поискаш и се държиш лошо,като и ограничава свободата на действия и отношения. Това е непростимо. Това е низосост, мерзост егоестично, спрямо нея. Лошо. Но факт!!!
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднъж почувствал нужда да се махне от вас, няма начин отново да възстановите каквото е имало. Всички опити ще бъдат временни. Ако възнамерявате постоянно да се напъвате и стараете и да живеете така до края на живота си, може и да опитате. Ако не сте готови на такава жертва - откажете се докато е време. Нещо веднъж разрушено не може да се възстанови. Можете да опитате да изградите ново, но върху неразчистенби руини нова къща не се дига. Трябва да се разчистят старите неща, а вие едва ли искате..
8
1
 
0
 
! Отговори
Не разбрах.... преди 5 години
....кой е четвъртият начин? Или следва продължение 18+
7
2
 
4
 
! Отговори
Р преди 5 години
Това да не са 'съвети' на КобилкинаТа!1. Привикнете коленете си на царевица в ъгтла???2. Научете се да да свирите на духов инструмент.....И не на последно място изглеждайте и ухайте добре, дори и след като сте му приготвили любимата храна, минутка преди да (се прибере) му поднесете салата и 'измръзнала ракия' , А?
6
5
 
14
 
! Отговори
Социален антрополог преди 5 години
Честите минeти също вършат работа!
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"От дядо ми зная, че жена се печели с добра дума, цвете без повод, дори и на карти в някоя кръчма. По хиляди начини се печели жена и се губи по един - решиш ли, че е вече спечелена!" Августин Господинов
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се маха. Някой друг те чака. Щом се докарал до там да не е с вас прав му път.
3
2
 
12
 
! Отговори
25 годишен преди 5 години
Аз пък имам колежки на 35+ г. дето не могат да се конкурират с 20+ годишните пи,кли в днешно време.....
2
6
 
8
 
! Отговори
10%bodyfat преди 5 години
Свалете излишните килограми първо. И не изполвайте мъжа си за емоционален тампон с цел конраинтуитивна проверка за неговата пригодност като бабороб, това което вие бихте направили от позицията си на жена (в психологията се нарича проекция) е да му предлагате същото което очаквате от него. Каква маска ще му сваляте, това са му топките.
1
9
 
4
 
! Отговори
Male преди 5 години
Dai niasto za nas majete ma. sam na jenite pishiti.

Спонсорирани публикации