Бебе се роди в парижки влак, ще се вози безплатно

Появата на момченцето смутила трафика на линиите
9
Бебе се роди в парижки влак, ще се вози безплатно
Снимка: БТА, архив

Парижката обществена транспортна компания RATP съобщи, че момченцето, родило се днес в неин влак във френската столица, ще се вози безплатно в Париж, докато стане на 25 години, предаде Асошиейтед прес.

Компанията обяви днес в Туитър за раждането на детето, което е смутило трафика по една от влаковите линии в столицата. Група спасители са се погрижили за майката и детето и са ги отвели в най-близката болница. Новината за "непредизвестеното раждане" обиколи екраните на парижките влакове.

Влаковата линия RER A изрази "искрените си поздравления" към майката на бебето и написа в Туитър, че трафикът е нормализиран.

Много парижани посрещнаха радостно новината за раждането в социалните мрежи. Други обаче отбелязаха, че влаковият трафик в Париж често бива смущаван от стачки и други инциденти. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
БДЖ преди 5 години
Ако се бе родило в БДЖ,щяха доживотно да го возят,защото знаят че то няма да се качи на Български влак-локомотив с 1или 2 вагона.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
баща му от Мали или Нигерия е...
4
3
 
11
 
! Отговори
з преди 5 години
В Белгия, шебеците имат карти за безплатно пътуване из цялата страна - метро, влак, трамвай и автобус. Уж да ходят да си търсят работа.
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно така нали се беше родило преди година,две в самолет "българче"от Пазарджик,няма начин да е нещо друго,я "бежанче"а "нашенче".Айде да е живо и здраво.
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да е живо и здраво бебчето. поне кажете как се казва - АХМЕДЧО? ХАСАНЧО? ОМАРЧО?...поне да знаем френските железници кого ще возят безплатно,до като порасне и сложи пояса на кръста да ги гръмне.
1
3
 
21
 
! Отговори
Чист ариец преди 5 години
знаем ги тези дето раждат по влаковете и улиците.

Спонсорирани публикации