Хороскоп за юли. Какво са ви приготвили звездите?

Близнаците ще са доста амбициозни, Телците – търсени
2 юли 2018 21:35, Екип на Tialoto.bg
1
Хороскоп за юли. Какво са ви приготвили звездите?
Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. 

Предлагаме ви хороскоп за месец юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Цялостната ситуация през месеца е благоприятна и ще ви направи още по-решителни и самоуверени. Изграждате смели планове, но за реализацията им трябва да си осигурите и сътрудничество. Точно тази необходимост ще ви помогне да разберете кой е на ваша страна и кой е готов да ви "подлее вода". В професионален план ще имате възможност да направите някои промени, но без да рискувате и без да обсъждате успехите си. Личните и любовни отношения ще са свежи и зареждащи. Вероятността за нова връзка не е за пренебрегване.
 
Телец
 
Много хора ще се нуждаят и ще търсят присъствието ви през този месец. Един за компания, друг за съвет, трети за нещо друго. Бъдете предпазливи, не се раздавайте "изцяло", защото не всички ще са толкова чистосърдечни, колкото вие. Преценявайте с кого можете да обсъждате авангардните си хрумвания и от кого да се дистанцирате. Не се очертава да получите допълнителни приходи, но ако управлявате парите си разумно няма да се налага да се лишавате от обичайните неща. В професионалната сфера ще напреднете благодарение на нечия помощ. Ще стабилизирате отношенията с партньора, ако заедно формулирате общите цели и си осигурите лично време. Ще скъсите разстоянието с личност, която от доста време привлича вниманието ви.

Близнаци
 
Поставяте си доста амбициозни цели и това ще ви направи доста по-критични и самокритични. Ще виждате както своите, така и чуждите грешки по-бързо и по-отчетливо. Съсредоточете се предимно към своите, коригирайте ги своевременно, а към чуждите бъдете по-толерантни и се въздържайте от остри критики. Импулсивните действия и изказвания може да дистанцират от вас както колегите, така и приятелите и изведнъж да се окажете в изолация и лишени от актуална информация. Тази обстановка няма да ви допадне, така че бъдете благосклонни. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Печени чушки на ламарина от пътен знак!

Спонсорирани публикации