Мода за лятото: френски стил и качествени материи

Дизайнерът Габриела Колева пита кой вдъхновява музите
5 юли 2018 11:40,
0

Красивата дреха е продължение на красивия дух. В тази максима вярва дизайнерът Габриела Колева. Тя е запален франкофон, а френският стил успешно претворява в дрехите, които създава в модна къща "Мезон Сант-Ерем".

В студиото на Bulgaria ON AIR тя представи най-новата си колекция, за която сподели, че е вдъхновена от балета, както и от красотата и елегантността на танца.

"В съвремието не е важна просто дрехата. Материите са на първо място. Тези, с които работя избирам от Франция с голяма любов. Процесът по идентифицирането им и тяхното комбиниране е изключително творчески и интересен", сподели в "България сутрин" Габриела Колева.

Собственичката на "Рошавата гарга", която е авангардната линия облекла на модна къща "Мезон Сант-Ерем", разказа още, че предстои да отправи една интересна провокация в социалните мрежи. Габриела Колева пита "Кой всъщност вдъхновява музите?"

"Очаквам отговори както от жени, така и от мъже. Интересно ми е какво е днешното възприятие на хората по този въпрос", допълни дизайнерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации