Отново ретрограден Меркурий - ето за какво да внимавате

Вижте докога обратният ход ще обърква плановете ви
26 юли 2018 22:28, Иванка Гъркова
15
Отново ретрограден Меркурий - ето за какво да внимавате
Pixabay

От днес (26 август) планетата Меркурий навлиза в своята ретроградна фаза и носи със себе си куп астрологични промени. Дишайте дълбоко и се успокойте, защото каквото и да правите, няма да имате особен успех.

Меркурий ще окаже негативно влияние върху всички комуникации като преговори за различни сделки (особено покупко-продажба на имоти), наеми, разговори за започване на обучения, нови проекти и други. Планетата ще действа силно до 19 август.
 
"Когато всяка планета е в своята ретроградна фаза, енергията на човек се променя. Той може да се почувства много изтощен и да няма желание за нищо. Меркурий управлява начина ни на общуване и забавя рефлексите ни“, коментира астрологът Сузи Кер Райт. По думите ѝ, при всеки промените са в различна степен.
 
Ретроградният Меркурий преобръща ежедневието на хората внезапно. За съжаление, до средата на август, планетата ще е виновна за много наши несполуки. Те ще ни накарат да преосмислим много неща. „Процесът на търсене на отговорите може да доведе до летаргия и затваряне на някои личности“, добавя Райт. Тя е категорична, че през този период е хубаво да приключим отношения, които сме оставили недовършени – например с бивши партньори или колеги, с които сме се скарали и не сме си казали всичко в очите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Kondio преди 5 години
Вчера попаднах на една с ретроанален меркурий. Веселихме се цяла нощ. Екстра си е периода в момента, не ми ги измисляйте.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пазете се от комунистите. Те са изчадия адови!
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена ми каза че била объркана заради ретрограния меркурий когато я хванах в изневяра ... Мъже, пазете си жените докато меркурий не се оправи, за да не дойдене на мойто положение!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ай ретрограден меркурий блякс блякс блякс
4
1
 
18
 
! Отговори
Любител астроном преди 5 години
За да стане ретрограден (т.е. да се придвижва назад по зодиака) Меркурий трябва да е в западна елонгация (т.е. максимално вдясно от Слънцето). Само, че в момента той е доста далече от това положение. Пффффффф.... според пишман журналята вече сме 26.08. Абе бабини деветини и свободни съчинения с елементи на разсъждение.
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
направо ми стана мило - хем да ти е работа да пишеш толкова несъществени неща и да се водиш журналист, хем да направиш такава грешка още в първото от общо 10 изречения. брау! това се казва смислен живот.
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
леле, кога стана 26-ти август? цял месец проспахме!
1
5
 
22
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Внимавайте като ходите навън да не се спънете в някоя гнила тиква, много са

Спонсорирани публикации