Какво ви очаква в любовта през август?

Приятни изненади за Близнаците, емоции за Телците
2 авг 2018 22:11, Екип на Tialoto.bg
1
Какво ви очаква в любовта през август?
Pixabay

Август дойде. Ето какво ви очаква в любовта до края на месеца. 

Овен 

Нагоре, спад, след това възход - като всяка друга, сексуалната енергия се движи като вълните. За Овните началото на месеца е заредено с много емоциии, като това може би се дължи на факта, че в личния си живот те често изпадат в баналност и липса на разнообразие. Сега е моментът да освежите връзката си, да се насладите на нетрадиционни мигове в секса.
 
Най-добрият период за нови запознанства пък е от 3 до 5 август. Особено за тези, които нямат партньори. Но не бързайте да правите дългосрочни планове след една среща - вашата задача е да наблюдавате внимателно какво се случва, да живеете и да се наслаждавате на това, което се случва тук и сега.
 
Телец
 
Когато съдбата почука на вратата, е време да я отворим възможно най-широко! Ярки емоции чакат представителите на зодия Телец, особено в дните около 15 август. Може да е любов от пръв поглед, може да е предложение за сватба, може да е приключение с еротичен характер с партньора... Ако сте обвързани, изглежда, че във вашата връзка периодът на колебание вече свършва и е време да програмирате щастливо съвместно бъдеще. Астролозите съветват единствено да бъдете спокойно и да задържите нетърпението си, ако изглежда, че събитията не се развиват достатъчно бързо.
 
Близнаци
 
След 7 август звездите са приготвили за Близнаците няколко приятни изненади. Сексуалната енергия и самочувствието ви нарастват, действате като магнит на вълнуващите ситуации, а вкусът на риска само добавя подправка към това, което се случва. Бъдете готови за всякакви неочаквани и луди изживявания, дръжте в готовност и смартфона си, за да заснемете всеки миг. След 20 август пък ви очаква среща с непознат, с когото имате всички шансове да продължите към следващ етап - връзка. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мхм какво ме чака- каквото и последните 10 години семеен живот! Аз да не сам Джулиана Гани от месец за месец да са различни мъжете. Само плеймейтките и тийнеджърките се вълнуват от този хороскоп

Спонсорирани публикации