Марго, Шуду и Жи... Balmain с армия от виртуални модели

Достатъчно добри ли са? Могат ли да заместят истинските?
1 сеп 2018 14:15, Криси Табачка
13
Марго, Шуду и Жи... Balmain с армия от виртуални модели
Balmain

От Balmain представиха новата си армия от модели, но с една уловка – не са истински. 

Този сезон креативният директор на модната къща, Оливие Рустейн, заложи на виртуална армия от дигитално създадени модели, които да представят новите изделия от последната му колекция.
 
"Всеки и всички са винаги добре дошли да се присъединят към армията на Balmain – те трябва само да имат нашия дързък дух за приключение, както виртуалните ни икони Марго, Шуду и Жи, които олицетворяват красотата, рок стила и увереността", пише в официално изявление на сайта на модната къща.
 
Моделите са създадени от фотогрфа Камерън – Джеймс Уилсън, който създаде Шуду през 2017 година.
 
Тя е известна като първият в света дигитален супермодел, а личната ѝ страница в Instagram има над 140 хиляди последователи.
 
Тя вече е била част от многобройни фотосесии, както и лице на Fenty Beauty.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквито и да изглеждат тия виртуалните - предимството е голямо - безплатни са . Явно на модните агенции вече им писва да дават луди пари за анорексични моделки с празен поглед или новите оверсайз тюлени дето са нужни няколко топа плат само да им ушият гащите .
7
0
 
0
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Добре е, че са сложили бял, азиатец и чернокож, но не са ги докарали да са поне малко красиви. А относно пола - ами в модната индустрия от десетилетия се взимат андрогинни манекенки. Такива, които нямат полова идентификация. С малки дупета, кльощави и с по-широки рамене, отколкото таз. Това се прави не защото модните дизайнери са гейове, а за да могат наблюдателите на ревюто да се концентрират върху дрехите, а не върху жените. Ама тези са много грозни, виртуалните
6
0
 
3
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Първо ме дразни анорексичния им вид с хлътналите бузи и изпъкналите скули, второ жената с тази челюст изглежда повече мъж от това дето би трябвало да е мъж.
5
0
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Айде,технологиите изядоха хляба на манекенките...Да се готвят ***те.
4
8
 
7
 
! Отговори
Дойчланд юбералес преди 5 години
Абе тва нещо в средата... Да не сте чистили комина с него, много сажди много чудо. Или сигурно е седяло зад чипосан голф 3-ка 1,9 ТДИ... Айде нема нужда. Какво ми ги рекламирате тия черните, и без това немат пари за ядене, за модели ни ги налагат.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лошото е, че се насажда, като нормално човешко изображение, подобно на фотошоп моделите от кориците. ТЪй като технологият озволява на медицита да извършва всякакви процедури, а много скоро и генно модифициране, очаквам, да започнат да се движат по улиците същества, който не са хора. Това, отначало може и да не е толкова лошо, но ще даде път на разни мулти милионери и нагоре, да си правят генетично "перфектни" деца ... Абе гледайте Gattaca :)
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виждам само някакви *** на картинката.
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И трите образа са като изображение на Буда - полово неидентифицирани. Т. е. стават.

Спонсорирани публикации