Мимолетни връзки – кои зодии си падат по тях?

Всеки зодиакален знак има своите особености на характера
3 окт 2018 23:00, Иванка Гъркова
31
Мимолетни връзки – кои зодии си падат по тях?
Pixabay

Някои хора са много добри в създаването на добри отношения. Те се чувстват по-комфортно, ако са заобиколени от хора и предпочитат сериозните връзки. Други пък са пълната им противоположност - бягат далече от обвързване и мимолетните контакти са им напълно достатъчни.  

Живеенето на семейни начала е начин да опознаеш по-добре други, но изисква отговорност и отдаденост. А това са неща, които не всеки може да предложи. Просто някои мъже, а и жени, предпочитат да не допускат твърде близо хората до личния си живот. 
 
Всеки зодиакален знак има своите особености на характера, които влияят и на отношенията му с хората. Ето три зодии, които са непостоянни във връзките: 
 
Близнаци 
 
Това е знак, известен със своята двойствена природа. Близнаците обичат промените и постоянно търсят нови преживявания. Ето защо хората предпочитат мимолетните връзки. Те са добри приятели, но говорейки за интимни отношения, трябва да знаете, че не се привързват и не обичат да правят по-грандиозни планове. 
 
Близнаците са честни и открити за това как се чувстват с половинката. Ако нещо не им харесва, ще си го кажат директно, независимо дали ще наранят отсрещната страна или не. Освен това често променящото им се мнение ги прави неподходящи за хора, които мислят за сватба и деца. 
 
Стрелец
 
Най-независимият знак в зодиака. Свободата е сред приоритетите на стрелците, които жадуват нови и нови преживявания. Той не обича да планува нещата, предпочита да остави всичко на случайността. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Жена. Бг преди 4 години
Здравейте България, тъй като четох всичките коментари, и виждам че всеки е прав за него си. Някой от тях имат право че пикливата жена си остава пиклива, колкото и дава се мъчи може би не успява, не се обиждате Жени и аз съм жена и 12 години живея със един неблагодарник който не се задържа повече от 6 месеца при семейството си не го интересува дете нито каквото и да било хуква при мама и като му писне там се връщта при мен и детето може би щте ме наречете проста или *** но не знам какво да прав.
15
1
 
12
 
! Отговори
съ пруг преди 5 години
Преднина се дава при игра с деца, докато са още малки. Даже на недъгави не бива, защото злоупотребяват. Ако няма характер да тегли каруцата, да не се впряга.
14
9
 
7
 
! Отговори
Патето яки преди 5 години
Спри да го отглеждаш! Виж себе си! Ти си негова жена не дойка и майка. Време е той да порасне, докато ти се държиш с него като бебе той ще е бебе. Стани неговата любяща съпруга! За да стане той твой любящ съпруг! Поемаш твърде много тежест на плещите си и той се е успокоил,че "мама" е винаги при него. Да, но време е да му покажеш, че жена му е винаги до него в лошо и добро, трудно и лесно. Бъди жена му.., не майка му! Промяната в него ще дойде с времето. Така ти ще освободиш себе си.
13
9
 
0
 
! Отговори
Бончо преди 5 години
Да, но и в двата момента са спомени за силни емоционални преживявания. Така е трябвало да бъде. За да продължат пътя си дори и по отделно. Да видят дали могат един без друг. Но когато никога не са се отделя ли един от друг тогава им е ясно че един без друг са нищо. Не могат един без друг явен признак на дълбока привързаност и любов, обич разбиране. Имат една гледна точка и разбирания за нещата. Едно цяло толкова са силни заедно. Тандем!!!
12
11
 
4
 
! Отговори
Марко Балабанов преди 5 години
Всеки си пада по подобни връзки. С тази с онзи, този и другия. Но умните не дават вид да си развалят хубавото семейство градени на на основата много компромиси със самия себе си и на тях! Тя си остава с мъжа, той си остава с жената. И за двамата хубавите спомени. Добре че не им се налага да ги слагат в албум, че албума се гледа от семейството за да се върнат там във времето на красивия спомен с нея/него. Има ли сте време да бъдете заедно за да изживеете красив спомен или дълбоко разочерование.
11
8
 
11
 
! Отговори
Зодия Серсем преди 5 години
И аз! И аз! И аз!И аз си падам по такива връзки!Ура!
10
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За българите семейството е свещено право на двама любящи се мъж жена да създават поколение и да предават нататък. Своите нагласи, изменения възпитание, знание човечност лоялност доброта. Доброто в човека учи, човека да бъде господар на себе си. Не да господстват нас теб.
9
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
зодия - езическа практика,дали си добре?????
8
7
 
3
 
! Отговори
Караколев преди 5 години
Не ми се вярва. Усмихваш се на Свекървата правиш всичко и нищо. И претенции. Рано или късно ще те оцени, като човек. Не търси нейното одобрение ти си със сина и това е важно за теб не с нея! Когато и стане ясно, тогава ще те цени дълбоко и ще разбере, че сина и е направил най-добрия избор. И като негова майка ще го уважава и приема.Иска да поемеш всичко ауу.., звучи тежко.., чак всичко. Жена си! "Старост не радост" тя очевидно вече нищо не може да прави и очаква от теб чудеса!!!
7
9
 
8
 
! Отговори
Кети Литчева преди 5 години
Решение:Свекървата само на празници и от време на време на делници.
6
6
 
12
 
! Отговори
Патето яки преди 5 години
Феноменът "свекърва"Германците си имат дори поговорки, посветени на свекървата. Една от тях гласи: Дори да е от захар, свекървата пак нагарча. В анкети, проведени в Германия, между 25 и 30 на сто от жените споделят, че връзката им с партньора страда от проблемните отношения с родителите му - най-вече заради свекървата. А според експерти 12 на сто от всички бракове завършват с развод заради майката на мъжа. В статистиката обаче не е споменат броят на неженените двойки, които са се разделили заради свекървата.
5
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Патето якиПрав(а) си.Но какво да направи българката, след като повечето нашенски свекърви, бъдещи свекърви и синовете им очакват от бъдещата снаха да поеме и част от мъжките задължения в семейството - по-тежките задължения?
4
13
 
13
 
! Отговори
Патето яки преди 5 години
Обичайте се! Уважавайте се! На мъжа му дай преднина, без значение колко си напредничава, спри се! Да те настигне да те задмине да бъде над теб. Бъди слаба за да е той силния! По-по - най! Той оценява това дълбоко със сърцето си и душата си. Бъди жена преди всичко и всичко ще е наред. Мъжа си е мъж, жената си е жена! За някои неща в живота и по принцип си иска твърда мъжка ръка! За да си дойде всичко на мястото и всеки да знае своята роля в живота. И предназначението ти преди всичко, че си жена.
3
4
 
9
 
! Отговори
Корез Закре преди 5 години
До4Ти ли го казваш или някой там ти диктува ко да пишиш.
2
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората държат на човека до себе си и не развалят отношенията си заради единия полов акт. Семейството е царска корона носена от двама.
1
12
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България е православна страна и българите държат на семейството. Ние не признаваме зодии и други езически практики.

Спонсорирани публикации