Голи на върха на Хеопсовата пирамида – истина или…?

Двама се изкачват по нея, египетските власти разследват
8 дек 2018 15:48, Елка Василева
33

 

 

Властите в Египет са започнали разследване по случая с качено в YouTube видео, в което е заснета датска двойка как незаконно се изкачва по блоковете на Хеопсовата пирамида и си прави голи снимки на върха, предаде ДПА.

Министърът по въпросите на паметниците на културата на Египет Халед ел Анани е сезирал генералния прокурор на страната във връзка с инцидента.

Във видеоклипа се вижда как мъж и жена се катерят към върха на Голямата пирамида в Гиза, като в последния неподвижен кадър се вижда как те се прегръщат голи на върха.

Не е известно дали нарушителите все още се намират на територията на страната. Специалистите ще трябва да се произнесат дали 3-минутното видео, пуснато миналата седмица, е истинско или е монтаж.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Хеопсова пирамида
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Специалистите ще трябва да се произнесат дали 3-минутното видео, пуснато миналата седмица, е истинско или е монтаж."Ами аз съм човек, който се занимава с графични програми и всичко изглежда истинско- тоналността е правилна, ъгълът под който светлината пада върху телата, дори сенките следват правилно физичните закони. Снимката е истинска, след няколко месеца в които разни експерти ще си оправдават раздутият бюджет, спомнете си за това, което съм писал.
5
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер изживяване. Дано не ги хванат. Ще и остане спомен за цял живот. Ако ги хванат, и ако не ги хванат.
4
1
 
8
 
! Отговори
Дядо Шишарко преди 5 години
*** къ са е била запотила и шупнала като кузунак докато се изкачи не ми се мисли.
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние в Криводол пък правим секс голи н спалнята.
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са българи емигранти в Дания последователи на Благо Колизеума, след като са правили бурен секс на върха на пирамидата след тях е останал един скъcан кондом и надпис Локо СФ.
1
2
 
16
 
! Отговори
Хм преди 5 години
От кой зор, бре?