Украса за Коледа и Нова година! Кой се справя най-добре?

Предстоящите празници завладяха площадите
Обновена: 22 дек 2018 22:37 | 22 дек 2018 22:36, Веселина Йорданова
38

Русия. Снимка: БТА

Коледно-Новогодишните празници вече завладяха света.

Пищни украси, трескаво пазаруване и много настроение съпътстват посрещането им.

Вижте в галерията ни как се представят в някои страни с подготовката!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за *** е важно да се напукат с водка това е
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ КАЗВА "рождиство Христово", а Коледа. Дума останала от езическите времена, която нама връзка с християнството.Пък и повечето българи не знаят какво точно се празнува на коледа.За тях е важно само голямото плюскане.
15
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците празнуват почти като по соц времето. За тях Нова година си остава най- важният празник, а Коледа остава на втори план. Те продължават да си честитят "С наступающим " по времето, когато в целият християнски свят хората се поздравяват с Честито Рождество, Merry Christmas, Bon Noel, Felis Navidad и т.н Защо всички си пожелават Весела/ Честита/ Щастлива Коледа и Нова година, a руският поздрав е само "С наступающим" или "С Рождеством"? Звучи, сякаш козируват на.някой генерал. Тотално сбъркани!
14
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отгоре гледката е доста подвеждаща! Ако се вгледате в украсата и формата на елхите отблизо, ще видите че те точно копират тези от пост социалистическата реалност. Например елхите са като пирамиди, в които клоните не присъстват! Няма такива елхи в природата! Това са фабрично направени дървета, с тук там закичени червени петолъчки. Тези петолъчки напомнят по-скоро кремълските , отколкото Витлеемска звезда.Никакво.коледно чувство не идва от тези елхи и украси ! Прав е. no 19 "santa ", коледният дух се усеща в тези страни, но и в Англия, особено Лондон има уникални украси. И елхите са истин
13
4
 
1
 
! Отговори
малоумни ли сте преди 5 години
Как се сравнява градска украса със снимка на случаен минувач? В този смисъл, разбира се, че Южна Корея се справя най-добре, после Индия. Хората се веселят от само себе си.
12
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Картинките от *** са колажи от Фотошоп.
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера видях голямата елха, която се намира на Сердика, подарък от Русия. Много красива и голяма елха! Благодарим на Русия за този хубав подарък, който носи добро настроение и зимна радост!Межу другото, днес е ПЪРВИЯТ и ОФИЦИАЛЕН ДЕН на ЗИМАТА!
10
1
 
7
 
! Отговори
хохолите капут! преди 5 години
До 13обикновена завист, нали....
9
16
 
5
 
! Отговори
Човек преди 5 години
*** да се качват на клона и да друсат шишарките,там им е мястото на хуманоидите,ние сме хора,не щем шебеци между нас
8
2
 
14
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Българите празнуват,а Гурливите турски *** и гръцки маляки пак са се разпищяли из вестниците
7
9
 
10
 
! Отговори
Истински европеец преди 5 години
До ЦРНИЯ ГРЪК БЪЛГАРАШКИТЕ СА НАЙ_ПРОЧУТИ КЕ НЕ ФОЧИСТАЧИ,болногледачи,СЪДОВОМИЯЧИ и СВИРКОЛЕТИ във европа сащ и острова.
6
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено че русите.
5
32
 
13
 
! Отговори
santa преди 5 години
Ако искате да усетите коледното настроение и истински коледни градчета,трябва да отидете в САЩ ,във Финландия или в някое от малките градчета около Алпите.Всичко друго е бошлаф.И за каква коледа въобще говорим в Русия ,при положение ,че тея загубeняци имат Дядо Мраз.И това ,че са сложили 2 герлянда на червения площад ,няма как да ни накара да избягаме от грозната комунистическа реалност в Русия с бруталистичното си комунистическо застрояване.Гнусотия !
4
31
 
14
 
! Отговори
До ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Ти сериозно ли бе ,каскет ? Русия е едно забравено от бога място ,което е заседнало в средата на миналия век и няма мърдане.Грозна и бедна държава с най-грозния вид архитектура.И като говорим ,за добро и зло ,Русия е сама срещу целия свят ,а тва май означава ,че проблема не е в другите ,а именно в руските неандарталци.Ти как мислиш ? Абсолютно всяка държава ,която е имала допир до Русия ,в момента тъне в глад и мизерия !
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Расим Плювналиев най-хубава е украсата във Вашингтон и Тел Авив!
2
9
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Русия е като приказка ... Красота !Дебелите, продажни кратуни на грантаджиите обаче не могат да разберат, че Русия е доброто, а Западът беше, е и винаги ще бъде зло !
1
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия естествено!

Спонсорирани публикации