Годината на Жълтата Земна Свиня: Какво да очакват Зайците?

Те са много чувствителни
9 фев 2019 23:00, Криси Табачка
10
Годината на Жълтата Земна Свиня: Какво да очакват Зайците?
Pixabay

Заекът не се предава. Той е щастлив, талантлив, честолюбив, скромен, сдържан, изтънчен, добродетелен, приятен събеседник. Сладкодумен е и си знае цената. За съжаление, Заекът е повърхностен и всичките му достойнства също са повърхностни. Той обича обществото и обществото го обича. Обича да приема гости, да създава интриги, но го прави тактично и внимателно. 

Заекът е светски човек, когото някои биха оприличили като сноб. Обича да демонстрира познанията и културата си. Обикновено изучава в детайли нещо с единствената цел да направи впечатление, като в същото време няма ни най-малка представа за поредица други важни неща. Обикновено е спокоен и невъзмутим, рядко губи самообладание.
 
Представителите на този знак са по-скоро сантиментални, отколкото чувствителни. Много повече ще се разстроят от най-дребния си личен проблем, отколкото от световно бедствие. Световните бедствия ги занимават, само ако са лично засегнати от тях. Може да заплачат по незначителен повод, но много бързо се успокояват. Те са меланхолични по един очарователен начин.
 
Заекът е консервативен, той мрази усложненията и всичко, което би нарушило ежедневния му ритъм. Не взима никакви решения, ако предварително не е обмислил всички възможни положителни и отрицателни резултати. Хората се възхищават на неговата предпазливост и му вярват.
 
По отношение на парите Заекът е късметлия, умее да управлява финансите си и винаги сключва печеливши сделки. Най-добре се реализира в областта на търговията, антиквариата, юрисдикцията и дипломацията в случай, че работата му няма да е свързана с рискове. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
до измислителя преди 5 години
Който кво мисли за другия да му се връща многократно
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко с главни букви. Неграмотници.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те журналистите са като Самуиловите войници - на всеки сто има по един с едно око.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Годината на с,винята е година на Борисов. Той е роден в 1959 г. - с,винска година.
2
1
 
2
 
! Отговори
Бацето Генчо преди 5 години
Джурналята и тези които се имат за такива по всички медии се оляха. С цел повече кликания. Нас европейците и особенно балканците какво ни йебие за жълтата ( китайска ) годинаНо ... всичко е точно пишете и публикувайте
1
0
 
23
 
! Отговори
Мила преди 5 години
Заглавието е: "Годината на Жълтата Земна ***: Какво да очакват Зайците?" Прочетох цялата статия и никъде не пише, какво ги очаква, а само какво представляват!? Откъде ги намирате тези драскачи, да се чуди човек. На всички ни е ясно, че преписват, но поне адекватно заглавие да сложат!

Спонсорирани публикации