Годината на Жълтата Земна Свиня: Какво да очакват Овците?

Те рядко довършват започнатото
13 фев 2019 22:05, Криси Табачка
5
Годината на Жълтата Земна Свиня: Какво да очакват Овците?
Pixabay

Специфична особеност на хората, родени в годината на Козата (Овцата) е, че те са творчески личности, които никак не обичат да поемат отговорност за сложни решения. Общителни са, откровени и обичат да споделят чувствата и предпочитанията си. Много бързо създават контакти и точно толкова бързо ги прекратяват. Непрекъснато търсят нови емоции и никак не им е приятно да са сами. За тях компанията е източник на енергия.

Мислят гъвкаво и са в състояние да се измъкнат от каквато и да е критична ситуация, благодарение на нестандартните си хрумвания. Най-бързо напредват представителите на творческите професии, те са истински „кариерни хищници“. Впечатляващи са с умението си да заобикалят стереотипите.
 
Основен недостатък при тях е, че са непостоянни, рядко довършват започнатото и изключително ловко успяват да прехвърлят собствените си отговорности на някой друг. Необходимостта да се справят със сложни казуси за тях е истинско наказание, което може да ги докара до депресия.
 
В годината на Земната Свиня предстоят доста изпитания и предизвикателства за хората, родени в годината на Козата (Овцата). Като цяло, в най-общ план, тенденцията е положителна, макар че ще има и изненади, които съвсем няма да са от най-приятните. Образно казано, ежедневието им ще е като синусоида. Успехите и неуспехите ще се редуват и ще се наложи хората Кози (Овци) да положат усилия, за да запазят стабилен професионалния си и социален статус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Четете какво ни чака българи!
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Овцете ако не се осъзнаят ги очаква още по-здраво стригане в комунистическото блато.
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
,,ОвцИте'' да очакват кочовете.
1
0
 
14
 
! Отговори
Кико преди 5 години
Пълно е с овци. Овците са си най-добре, ама малко курсове по БЕЛ - още по-добре

Спонсорирани публикации