Имате брат или сестра? Бъдете благодарни на съдбата!

Никога не се налага да играете роли в тяхно присъствие
15 мар 2019 23:00, Михаела Лазарова
21
Имате брат или сестра? Бъдете благодарни на съдбата!
Снимка: istock

Братята и сестрите са истински подарък от съдбата. Всеки, който е имал щастието да порасне в компанията поне на един брат или сестра, е по-богат човек. Братята и сестрите са не просто семейство, те са истински приятели, които имаме в живота си безусловно. Те са нашите неотменни спътници в добро и лошо. Когато имате нужда от някого, те ще се притекат без дори да питат защо.

Няма човек, който да ви разбира по-добре от брата или сестрата. С тях се разбирате без думи. Нужен е само един поглед и вече сте избухнали в смях. Често приемаме братята и сестрите си за даденост. Трябва обаче по-често да им казваме, че ги обичаме, защото те наистина са нашето най-голямо емоционално богатство.

Бъдете благодарни на съдбата, че ви е позволила да се докоснете до щастието да имате брат или сестра. Ето само част от причините, поради които да празнувате това свое богатство всеки ден.

Те знаят точно за какво говорите

Ако разказвате нещо пред компания или се шегувате по някаква причина, все някой от хората около вас няма да разбере за какво точно говорите или няма да схване чувството ви за хумор. С брат ви или сестра ви това няма как да се случи. Те винаги знаят какво имате предвид и не се налага да обяснявате надълго и нашироко. Братята и сестрите развиват такава силна връзка помежду си, която ги кара да мислят като едно цяло. Тази връзка е незаменима и заслужава да сте благодарни всеки ден, че имате брат или сестра.

Те са на едно телефонно обаждане разстояние

Ако имате нужда да поискате съвет, да помолите за помощ, да се посмеете с някого или просто да се чуете, докато сте вкъщи и се чудите как се приготвяха онези фетучини, обадете се на сестра си или брат си. Те са хората, които са винаги насреща и които ще се радват да ви чуят, независимо дали моментът е подходящ.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 месеца
иначе:-Не разбирам защо точно тия олигавено-екзалтирани "щастливки" олицетворяват статията,но...не аз списвам тоя интернет журнал..
13
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 месеца
верно!

Който е сам в живота,БЕЗ брат или сестра,е ..абе не трябва да е така!../за протокола и за мажоретките:-Аз НЕ спадам в тая категория!..Имам си ...Просто отбелязвам../

..та:-"Кръвта вода не става"..Верно че за имоти и наследство пощръкляват хората и брат брата закопва,но все пак:

-"Род рода не храни,но тежко му който го няма"
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Точно за играенето на роли въобще не е сигурно. Между братя и сестри ролите са "раздадени" от малки и трудно се излиза от тях.
Разбира се, че е добре да имаш близки и семейство, особено ако успеете да създадете и съхраните хубави отношения.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кви с тея едновремешни глупости брат ти и сестра ти могат да те цакат толкова здраво, вие луди ли сте? Не си ли давате сметката че имаме една такава култура на шматката тука която докарва хората до там че да стоят около роднини които са вредни за тях? Семейство мемейство.. абе както семейството може да ти забие нож никой не може. Имайте малко морална отговорност преди да пишете такива едностранчиви и опасни идеи. Не всеки има джакпот семейство че и роднини..
10
0
 
4
 
! Отговори
nina преди 3 месеца
Зависи.Като цяло човек може да е щастлив да има свестни родители и роднини и да се разбират прекрасно.Или да има дисфункционално семейство и проблемни роднини.Така че на късметлиите-честито .
9
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като гледам тук коментарите - само един е нормален. Другото е жива помия.
Да имаш брат/сестра може да е дар, но и наказание. Често неуки родители сами делят децата си и после и те, и децата им страдат и не се разбират, карат се и не могат да се гледат.
Та - зависи и тук. Като всяко обобщение и това е невярно.
8
5
 
6
 
! Отговори
Лука преди 3 месеца
врагове са твоите близки понякога,когато се рееш нависоко,а те не,и те предават и подливат вода,но не всички са такива има святост и разбирателство,когато братя има ,,единодушие,, души покорни на Господа
7
4
 
2
 
! Отговори
Лука преди 3 месеца
хората се променят,осъзнават и прощават и си помагат,някои изопачават,роднинските взаимоотношения,но Живей,Живей казва Бог,които не могат сами си помогнат
6
6
 
4
 
! Отговори
Марк преди 3 месеца
бъдете благодарни на Бог,че сте станали християни,това е смисъла да знаеш защо живееш,имаш верен и добър приятел истински,Бог Вседостатъчният
5
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не винаги е така. Някои са зли и завистливи и все им пречи брата или сестрата. Лошото е, че не можеш да се отървеш от такъв човек, точно от това че ти е роднина и да не обидиш родителите си. Такива братя и сестри са пъллна напаст, винаги ще те прецакат.
4
6
 
0
 
! Отговори
не блато и локви преди 3 месеца
семейството според корана е харем,кръвни връзки,женени с деца,купон,безплатен,жени колкото може да го издържат и безплатен обяд няма,насилствен харем е вреден в ,,столовата ви,, казвайте на ,,клиентите,, вредите от мъж с много жени,кръвосмешение,насилие,нали сте цивилизовани диктатори в харемите- голямото домочадие,не патриархални,моногамни,разюздани,скапана религия
3
3
 
2
 
! Отговори
потоци преди 3 месеца
благодарни сме вас какво ви интересува,гледайте си вашите сестра или брат и бъдете благодарни на Господ,че е позволил да се родите на този свят,това е чудо,чудесата Бог ги прави не човек,дявол,вярващ,Бог е Бог,Който единствен прави чудеса,ние имаме тяло,дявола е зъл дух и търси място в тялото на човека да ,,обитава,,- нечистота,демони,но Бог нека обитава чрез Светият Дух,за да сме добре,живи и здрави,да ходим в чудесата на Превъзвишеният,Бог е Превъзвишен,защото обитава нависоко
2
6
 
1
 
! Отговори
Божието семейство преди 3 месеца
на снимката са две сестри,има приятел по- близко и от брат-Исус Христос се казва от Библията
1
10
 
3
 
! Отговори
Sata NATO преди 3 месеца
Аз съм благодарен :))

Само че трябва още санкции срещу Просия.