Да изтеглиш 10 млн. долара... за да им се порадваш!

Алико Дангонте не вярвал, че е богат
9 апр 2019 22:30, Нели Христова
9
Да изтеглиш 10 млн. долара... за да им се порадваш!
Снимки: Reuters

Богатите хора често имат ексцентрични навици и хрумвания. Най-богатият човек в Африка също не остава по-назад.

Нигериецът Алико Дангонте има в сметката си близо 10 милиарда долара. Въпреки че е стигал до 23-то място в листата на "Форбс" за най-богати хора, мъжът не вярва, че е достатъчно богат.

За това взима крайни мерки - отива в банката и изтегля близо 10 млн. долара, просто да им се порадва.

"Когато започнеш своя бизнес, това, към което се стремиш, е първият милион", казва Дангонте. Но след година той има много повече от милион в сметката си. Африканецът е спечелил около 12 милиарда долара.

"Когато видях тази сума си казах, че това са просто написани числа, признава милиардерът. - Един ден отидох до банката, по това време нямаше ограничения. Написах чек и изтеглих 10 млн. долара. Натоварих ги в багажника си и ги взех вкъщи със себе си. Когато отворих колата пред дома си, видях тези 10 млн. и си казах "Добре, вече наистина вярвам, че съм богат".

На следващия ден Дангонте връща парите в банката. Признава си, че точно сега няма нито един долар в портфейла си, но едва ли му е нужен...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз от време на време го правя - тегля по 10 млн. после ги връщам в банката.
2
5
 
28
 
! Отговори
жертва преди 5 години
НЕКА ИЗТЕГЛИ ВСИЧКИТЕ 10 МИЛИАРДА ДА ВИДИМ БАНКАТА ОТ КЪДЕ ЩЕ МУ ГИ НАМЕРИ.РЕАЛНО НЕ Е БОГАТ ЗАЩОТО НЯМА ПАРИ В НАЛИЧНОСТ ХУБАВАТА БАНКА ОПЕРИРА С ЧУЖДИ ПАРИ И СЕ ОБОГАТЯВА НА ГЪРБА НА ТОЗИ ПАПАГАЛ И ДР.СМЕШНИЦИ КАТО НЕГО РОБИ!!!!
1
1
 
7
 
! Отговори
Цица Карабаджакова преди 5 години
Алеко що не мине през нашата махала и ние малко да му се порадваме па и той да олаби жилата че тея пари, отслабнал е Чоека