Какви са тенденциите при слънчевите очила?

#DGLogo - новата кампания на Dolce & Gabbana
11 юни 2019 21:15, Криси Табачка
6
Какви са тенденциите при слънчевите очила?
Dolce & Gabbana

Освен чантите, слънчевите очила са тези аксесоари, които носим целогодишно.

Сменяме гардероба, обувките, но винаги гледаме очите ни да бъдат защитени от всички слънчеви лъчи.

Разбира се, тъй като сме истински стилни дами, винаги гледаме да изберем такива модели, с които да бъдем в крак с тенденциите и да се открояваме от тълпата.

В този ред на мисли, от Dolce & Gabbana решават всичките ни проблеми с новата си кампания #DGLogo.

Каква е идеята?

Идеята са висококачествени слънчеви очила, чиято основна цел е да ни направят център на вниманието. Как се постига това? Много лесно! С дръзки модели, обемни форми и задължителното брандиране с логото на модната къща.

Особено впечатление правят моделите със златно, огледално покритие, върху което с ръкописен почерк е изписано името на модната къща и тези, които се открояват с огромни овални форми.

Кампанията

Напълно в темата на вдъхновението, рекламните кадри представят моделите с красавици, които ги носят, докато папараци се опитват да уловят перфектния кадър. Цялостното послание на кампанията е за модели, които ще ни превърнат в звезди, дори и ежедневието ни да не е белязано от папараци.

Актуалните модели слънчеви очила можете да видите в галерията на Tialoto.bg 

 

6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
* преди 9 месеца
От България си купих Polaroid Sun Glasess. Това беше през 2014 за 110 лв. Като ги купуваш те карат да видиш надписа на Полароид и дали са истински. 100% UVA , UVB
UV 400. Още ги нося и никоха не бих си купил очила от китай.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 3
Останалата част - в Сафило... Истината е в малките, семейни фабрики като Кубораум, Вава, Массимо, Кландестино Венето, Fielmann, Vanni....Италия е пълна с такива, къде никой изобщо не ги е и чувал, а правят страхотни неща...Поне получаваш нещо наистина уникално, макар и не чак толкова скъпо.. На другия полюс са Дита и Хроум Хартс, но те се правят в Япония и ексклузивността е гарантирана. Виж, цените там са брутални....
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И междудругото почти всички известни марки очила са собственост на luxottica. Огромен монопол...
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
D&G ги произвеждат повечето в Италия, но някой са в Китай. Иначе да, маргините на печалба за трифрени, ако не 4 цифрени :)
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Каква е идеята?"

800 лева за нещо, прозведено в същат фабрика, където се произвежда конкуренцията, както и "фалшификатите" за по 20 лева, а реално струва около 1.30 стотнки.