За по-хидратирана кожа - водно дермабразио

Ето кои са предимствата на процедурата
27 юни 2019 23:41, Иванка Гъркова
4
За по-хидратирана кожа - водно дермабразио
Снимка: Pixabay

През лятото кожата се нуждае от по-качествена хидратация, за да бъде здрава и гладка. Слънчевите лъчи неминуемо я изсушават, а понякога пиенето на вода и използването на лосиони не е достатъчно.  

Дали преди или след море, кожата на тялото се нуждае от регенериране. Водното дермабразио е една от процедурите, които се препоръчват за по-бързо и безболезнено "полиране". Тя съчетава вакумния масаж и водния поток, за да премахне мъртвите клетки и хидратира. 
 
За разлика от обикновеното микродермабразио, при което се използват кристали и диамантени частици, при това се използват струи с вода. Те "съживяват" сухата и сива кожа, изравняват тена, подобряват кръвообращението и производството на колаген. 
 
Едно от основните предимства на водното микродермабразио е, че може да се прави по всяко време на годината, докато обикновеното е само зимата. Подходящо е за всеки тип кожа, като не оставя зачервявания по кожата и неприятна болка. 
 
В повечето козметични салони се предлагат два вида - обикновено и пилинг водно дермабразио. 
 
При пилинга порите се почистват от натрупаната мръсотия. Терапията спомага за разкъсване на връзките между мъртвите клетки и по този начин мъртвата кожа пада по-лесно. Следващата стъпка е ексфолирането, при което излишният себум се всмуква с помощта на уред с вакум. Водната струя пък подобрява микроциркулацията и улеснява лимфния дренаж, което повишава тонуса на кожата. 

Още за предимствата на процедурата четете в Tialoto.bg
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
а преди 4 години
Е, снимката трябваше да е с вдигнати ръце нагоре - демек ураааа, радостно такова. Тюх.
1
0
 
2
 
! Отговори
Уф преди 4 години
Къпете се, де!