Бившият шеф на F1: Бих застанал пред картечница за Путин!

Екълстоун твърди, че президентът на Русия трябва да управлява Европа
9 юли 2019 20:30, Нели Христова
93
Бившият шеф на F1: Бих застанал пред картечница за Путин!
Снимки: Reuters

"Ако някой държи картечница и се готви да стреля срещу Путин, бих застанал между него и оръжието!" Това заяви милиардерът и бивш шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун в свое интервю за "The Times".

"Защо? Защото той е добър човек. Никога не е направил нещо, което е във вреда на хората", категоричен е Екълстоун.

По думите му, именно Путин "трябва да управлява Европа“, а анексирането на Крим е било стъпка към "възстановяването на цялостта на Русия".

"Бих желал той да управлява Европа. Нямаме никой, който да е достатъчно добър, така че не може да стане по-зле. Той прави това, което казва, че ще направи. Не подкрепям демокрацията. Трябва ни диктатор. Защото само един диктатор може да каже "сега ще направим това". В демокрацията е невъзможно", обяснява бившият шеф във Формула 1.

Според него, руският лидер бил натопен за отравянето с новичок на Скрипал и дъщеря му.

"Той не го е направил. Прекалено зает е да се занимава с такива неща. Разказвачите отново са си измислили история“, заяви Екълстоун.

88-годишният бивш шеф на Формула 1 е почитател на Путин, но може да се нарече и негов приятел. Двамата гледат спортни събития заедно, а през 2014 година бяха забелязани да водят дълбок разговор по време на руското Гран При.

Това не е и първият път, в който Екълстоун демонстрира своите крайни възгледи – преди няколко години той бе принуден да се извини, след като каза, че Адолф Хитлер е бил човек, който "си е вършел работата“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
5
 
! Отговори
Рамбо Дж. преди 4 години
Стожерът на мира е Русия,другото е от дя-вола
57
1
 
19
 
! Отговори
pipo преди 4 години
Точно казано и на място. На всички им писна тая демокрация.
56
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя явно доста е изкукуригъл с възрастта.
55
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Яко
54
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вовата е пич!
53
4
 
12
 
! Отговори
Той е Государят преди 4 години
Сладур си, Бърни Екълстоун, но не разбираш, че с това "Путин трябва да управлява Европа, ти му предлагаш ниска планка, понижение. Да станел управител на васали и слуги на васали и да се лиши от възможността да взема собствини, независими и с глобално значение решения?! Бърни Екълстоун, не си разбрал дълбокия символизъм на подаръка даден от Папата на Путин на срещата им онзи ден. Подаръкът означава Архангел-Миротворец в световен мащаб. Либерализмът се износи. Русия е бъдещият модел за света.
52
11
 
17
 
! Отговори
Альоша Гърневски преди 4 години
Диктатор не ни трябва, но не ни трябва и диктат от ЦК на ЕК да !Що скачахме навремето по площадите и викахме-Кой не скача е червен ?Когато от ЦК на КПСС и ЦК на БКП отидохме но в друго ЦК на ЕК е, и, ? Някога имахме суверенитет , сега и това нямаме.Нашите немогат и да пръцнат без да не знае ЦК-то на ЕК !Е, що ги ручахме тогава жабетата ?
51
26
 
16
 
! Отговори
Накратко преди 4 години
Е тоя що се не премести да живее в Москва като толкова си се обичат.
50
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв е Путин само историята ще отсъди справедливо.
49
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин чак диктатор... Малко преиграва бате Бърни, ама жив и здрав да е.
48
18
 
10
 
! Отговори
а преди 4 години
До Анонимен"полезен *** от"Много точно. Тези хора дори и не знаят какво става в Русия. Ми да питат бе? Жал ми е за по-младите от там. Лично познавам, не го заслужават това.
47
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си обърне парите в рубли, да си продаде собствеността по света и да си купи писта в Магадан, и всички акции, които има по света да ги продаде и а си купи акции на ЗИЛ. После да се откаже от всички гражданства , които има и да вземе руско...тогава ще му повярвам....полезен ***.от
46
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя в прав текст казва, че Путин е диктатор и оня не отрича тази квалификация. Ако е вярно това, вадете си извод за "вожда".
45
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До От: Зависи каква ти е формулировката за Предател. Може би искаш да кажеш, че днешните "промити" атлантици не се връткат и навеждат така към Запада, както го правеха същият тип хора към СССР. Обясни къде е разликата с новия "демократичен" режим , че не стоплям - а може би в това, че преди стресът беше основно политически и идеологически, а сега е социален и криминален
44
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз ако съм милиардер мога да живия при диктатура или при комунизъм.
43
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя Бърни в Русия ли живее?
42
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление е прав.Демокрацията не е за прости индивиди а с напредване на "еволюцията" човеците ставт все по-прости.За българите няма смисъл изобщо да отварям дума.Там положението е катастрофално.Жалка картинка.След 20-30 години в Бугарско който знае азбуката и да брои до сто ще има професорски ранкинг.
41
15
 
9
 
! Отговори
От преди 4 години
Хайде старите комсомолци ... чакат пак да дойде времето да доносничат за приятелите си. Да знаете, няма привърженик на стария режим който не е бил предател.
40
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Путин!
39
11
 
4
 
! Отговори
бай х преди 4 години
тоя е от нашите :))) ако пие и водка като Путин няма да има стигане ............

Спонсорирани публикации