Заради Дориан: Жена прибра 97 кучета

Ураганът удари Бахамите с ветрове над 250 км/ч
21
Заради Дориан: Жена прибра 97 кучета
Снимка: Facebook

Ураганът Дориан сериозно уплаши жителите на Бахамите. Ветровете там надминаваха скорост от 250 км/ч, а  много се барикадираха в домовете си. Те се запазиха с храна, вода и вещи от първа необходимост и подсилиха прозорците си с картони, за да се спасят от вятъра. 

Освен хората обаче от урагана Дориан бяха застрашени и животните. Затова, една жителка на Бахамите решава да отвори вратите на дома си, за да предпази четириногите същества. Става въпрос за приютяване на близо 100 кучета, а спасителката се казва Чела Филипс. Тя е собственик на приют за бездомни животни и не е изненада, че е развила такава любов към тях.
 
Постъпката й става достояние на всички чрез социалните мрежи, където Филипс споделя своята история. Тя обяснява, че засега е приютила 97 кучета, а 79 от тях вече спят в спалнята й. Разказва, че нито едно от животните не се е качило на леглото й и всички се чувстват добре и на сигурно място. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Дорианженакучета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубави, лъскави, добре гледани животни. Да са живи и здрави, както и благодетелката им!
18
2
 
5
 
! Отговори
Ха ха преди 4 години
До ЛунгурКучетата безпогрешно разпознават лошите хора и затова хапят. Иначе си прав трябва да бъдат прибрани от улицата бездомните кучета,но тогава няма да има парички за крадене.
17
8
 
6
 
! Отговори
Лунгур преди 4 години
До ХА ХА толкова е благодарно любимото ти куче че стотици хора всяка година са хапани,тормозени и обезобразени от уличните кучета.Държавата и общините нехаят за проблема зашото чрез тия песове крадат заедно с корумпираните НПО-та.Ако имахме служби на място това нагло престъпление трябва да се разследва и уличните кучета да отидат в приюти,както е навсякъде по света.
16
7
 
10
 
! Отговори
Ха ха преди 4 години
До КАРЛУКОВОДобре е направила,че е прибрала кучетата ,а не човек. Кучето е благодарно за всичко, а хората са лицемерни,злобни и неблагодарни.
15
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
За тези кучета се отпускат много пари.Вместо да решат проблема и да ги сложат в приюти,парите се присвояват ,проблема си остава и така на никой не му дреме за нищо стига да има схеми за крадене.
14
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Който е бил на Бахамите,знае ,че по улиците няма никакви кучета, а тук в България песовете си играят право хоро по улиците.България е по зле дори и от смятаните за "изостанали" държави.
13
2
 
10
 
! Отговори
чоки преди 4 години
На Бахамите кучетата са в приюти, а тука са оставени да върлуват по улиците.Политици и НПО-та си разиграват картите както си изкат и изкрадоха много пари покрай тези кучета.Крадат и сега.
12
2
 
5
 
! Отговори
Стрелец преди 4 години
На Бахамите няма улични кучета.Всички са прибрани в приюти както му е реда.Това не е *** -България.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има логика отколкото изглежда ..кой мародер ще се пробва като го погне Глутница от 100 кюпека ...
10
13
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПРАВИ СИ РЕКЛАМА!!!ТОВА СА КУЧЕТАТА ОТ КУЧКАРНИКА И КОИТО Е НАВРЯЛА В ДОМА СИ КАТО УЖ ПО БЕЗОПАСНО !ЗАГЛАВИЕТО Е: СОБСТВЕНИЧКА НА КУЧКАРНИК ПРЕМЕСТИ КУЧКАРНИКА В ДОМА СИ!
9
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кучетата, кучетата ги яли - ама жената се е смилила над тях.Който е имал куче ще разбере, хайванчетата нямат никаква вина - само тези които са ги взели да са куул, ама са ги зарязали след 1 седмица, зашото да си отговорен не е лесно, макар и за толкова елементарно нещо.
8
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя не ги е прибрала заради урагана, а защото си е такава смахната. Как ще ги пуснеш 100 кучета в спалнята си? Или имаш спалня 300 квадата или за 5 минути вътре няма да се диша вече. И как имала приют, пък ги прибрала в спалнята. Или по принцип спи до клетките. Абе пак е преписано кой както свари....
7
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пcихичнo бoлна.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***.
5
15
 
10
 
! Отговори
фори преди 4 години
Хората сме храна за уличните песове,защото те са на почит сега.Кучета ни яли.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Те се запазиха с храна, вода и вещи от първа необходимост"В смисъл, че са се барикадирали с тях?
3
28
 
14
 
! Отговори
КАРЛУКОВО преди 4 години
Вместо сто кучета да беше приютила един човек без покрив над главата !Какво да правиш, всеки с номера си... едни прибират бездомни кучета, други пък котки. Трети протестират цял ден , срещу избиването на животни, после се върнат вкъщи и хапнат една пържола.
2
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До коменрар 1:По принцип си прав, ама пиши по-грамотно! А каква ще е тази спалня да побере кучетата на 5 села?!!
1
12
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на жената. Дали някой друг ще прибере 100 кучета в стаята си. Аз бих ги прибрал ако имаше опасност за живота им. От животните по добри няма. Те незнаят какво е лицемерие двуличие лъжа подлост. Обичат истнски без задни мисли. Докато човека е на лошото животно може и да ви убие както ви гледа. Браво на такива хора които все още не са изгубили Божията добрина.