Джъд Лоу остава в "Новият папа" само по една... салфетка

Плувките от тийзъра далеч не са най-малкият костюм, който актьорът е получавал
Обновена: 7 сеп 2019 18:13 | 7 сеп 2019 18:05, Нели Христова
14
Джъд Лоу остава в "Новият папа" само по една... салфетка
Снимка: HBO

Миналата седмица бе пуснат първият тийзър за „Новият папа“ на Паоло Сорентино. Италианецът, заедно с Джъд Лоу и Джон Малкович  заминаха за Венеция, където да представят сериала, а там британецът издаде пикантна тайна около лентата.

В тийзъра видяхме Лени, който би трябвало да е в кома, само по плувки, разхождайки се по плажа пред погледите на смаяни дами. Но с тях, Лоу дори е прекалено облечен.

Още по темата

"Ще се изненадате, че тези плувки всъщност не бяха най-оскъдното ми облекло във филма, смее се актьорът. – Един ден попитах художника по костюмите какво ще обличам днес и той вдигна едно мъничко парченце плат. Снимах го, защото това беше наистина най-малкият костюм, който някога са ме карали да нося.”

Само по салфетка – така Джъд Лоу ще се появи по екраните. Но по думите на Сорентино, голотата в "Новият папа“ ще е много, но разпределена – колкото голи мъже, толкова жени, така и животни, както се пошегува сам режисьорът. 

Джъд Лоу призна, че още когато са снимали във Венеция, Сорентино е имал идея за продължение на сериала.

"По това време ми изглеждаше невъзможно Лени Белардо да отиде по-далеч, отколкото ние го бяхме завели. Но идеята на Паоло е прекрасна“, заяви актьорът.

Малкович също похвали режисьора: "Аз съм в ролята на новия папа. Той е отличен сценарист и мисля, че с тази поредица се обръща към копнежа на хората за нещо духовно, в което биха могли да повярват.”

От журналистите във Венеция двамата бяха запитани, дали имат намерение да се пенсионират. Малкович отговори в типичния за него стил:

"Предполагам, че когато му дойде времето, просто ще се пенсионирам. Аз не съм Франк Синатра, че да обявявам предварително кога ще стане това”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре изглежда мъжът,няма спор. Въпросът е защо е атракция?