Уди Алън: Направил съм всичко, което #MeToo иска да постигне

Режисьорът твърди, че нито една актриса не се е оплакала от него
7 сеп 2019 15:35, Нели Христова
14
Уди Алън: Направил съм всичко, което #MeToo иска да постигне
Снимка: Reuters

Въпреки обвиненията в сексуално посегателство, Уди Алън продължава да твърди, че той подкрепя напълно движението #MeToo. Запитан дали съжалява за коментара си, който направи преди няколко години, че той може да е "момчето от плаката" на движението, режисьорът отговори: "Ни най-майлко. Работил съм с хиляди актриси и нито една от тях не се е оплакала от мен. Нито едно оплакване. А и винаги съм плащал на жени толкова, колкото и на мъжете."

Още по темата

"Направил съм всичко, което движението #MeToo иска да постигне", категоричен бе Алън пред журналиста на France 24 по време на премиерата на новия си филм "Един дъждовен ден в Ню Йорк", който обаче ще бъде разпространен на много малко места.

По-ранните коментари на Алън относно движението бяха причината Amazon да разтрогне сделката си за четири филма с режисьора. От своя страна Уди заведе дело срещу компанията за 68 милиона долара.

Алън дълго време е обвиняван от дъщеря си Дилън Фароу в сексуално посегателство. Режисьорът винаги е твърдял, че е невинен, а двете разследвания по случая не намериха доказателства, че през 1992 година, Алън е посегнал на дъщеря си.

Много от актьорите, с които той е работил се обявиха в негова защита. Преди дни Скарлет Йохансон заяви, че "обича Уди и винаги би работила с него." Думи, които обидиха Дилън Фарои и тя изрази своето възмущение в Twitter, пишейки, че актрисата "има още много да учи за този проблем, който твърди, че разбира добре".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скарлет Йохансон е една от актрисите, чиито филми никога повече няма да гледа. Това е заради феминистките и изпълнения в последните няколко филма. Да се прави реклама на престъпници си е престъпление.
9
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
понеже го набутаха:..-Никога не съм го харесвал тоя!..Но няма да напиша нищо против него заради приятелите,които са край мен и които кой знае защо му се възхищават...
8
0
 
2
 
! Отговори
За протокола преди 4 години
питам:Скарлет от кривоносите ли е?
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Също така много талантлив писател!
6
2
 
13
 
! Отговори
Brunei sultan habib преди 4 години
Един от най-талантливите режисьори. Надсмива се над себе си и другите. Шегува се даже с евреите.Уникални филми. Мразен от всички режисьори а и от медии, защото е различен и се подиграва тънко с всички.Талантите на тоя свят биват усмивани и подигравани, защото болшинството от хората са м***лоумни
5
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както се очакваше, само евреина излиза сух от водата.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Не до 3А до 5 ли е?АХАХАДа, продължавай в същия дух :)
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НеВеййй ... коспираторния расист не почива :)
2
10
 
18
 
! Отговори
Не преди 4 години
Уди Алън е женен за доведената си дъщеря. Плюс това името му се появи в тефтера на Джефри Епстийн. Тъй като Алън е от богоизбраните, не очаквам да има последствия за него. Впрочем "високоморалните" актьори и актриси защитаваха и педофили като Роман Полански и Майкъл Джексън.
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АКо си перверзна дядка без задръжки, нямам как, да си държиш ръцето настрани от Скарлет, а тя нямаше да го защитава, защото през 2019-а, не е срамно, да си признаеш, че някой се е възползвай от теб сексуално. Срамното е, да лъжеш, за да изкараш пари, слава и влияние от цялта работа ....