Съученици с аплодисменти за дете, преборило левкемията

6-годишният Джон се върна в училище с аплодисменти
12 яну 2020 19:26,
5

Разказ за една трогателна история, която е и пример за съпричастност и човечност - 6-годишно момче от Охайо, което се пребори с коварната болест рак получи сърдечно посрещане от своите съученици, когато се върна в училище след химиотерапия.

Строени от двете страни на пътеката по която преминава Джон Оливър, децата бурно го аплодират, предава Bulgaria ON AIR.

Момчето е диагностицирано с левкемия , когато е едва 3-годишен.

На 27 декември миналата година Джон преминава през последния етап на лечението с химиотерапия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам, но нещо не я разбирам тази подкрепяща показност. Може и да е добре да влияе на самочувствието на детето, но просто на мен ми е чужда. Вярно, че някой път се създава чувство за помощ сред хората, дано да е така.
2
9
 
2
 
! Отговори
ne ste naisno преди 4 години
това е рекламане е преборило нищоизлекували са го лекаритепарите са платили тези дето пляската за тях няма да ималечението там не е за всекипътищата им са хубави за да вървят на 2 работи да ртаботятелекропреносната мрежа е в окаяно състояние на повече от 100 годинидървени стълбове с много повредиимат много проблеми, но ги решават като крадат от целия свят с инфлацияшоу зрелища за чернокожитемалко подхвърляне на кредите за средната класаевреите са го измислили
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво!Интересно ми е, Там как има хем пари за скъпоструващи лечения, хем хубави пътища и магистрали, хем няма режим на водата?Може би, няма СИК (ГРОП)(ДС)(БКП-2), или поне са в напълно поносими количества?