Експерт: Хората имат нужда от духовни учители

На 1 ноември ще бъде открит център по себепознание
20 яну 2020 23:00, Нели Христова
39

2378 гледания   |  Още видео

Център за себепознание ще бъде бъде открит на 1 ноември тази година. На откриването ще бъде представена и премиерата на филма "За смисъла на астрологията". Режисьор на филма е Стилиян Иванов.

"Още от древността стремежът на човек към цивилизованост и неговото осъзнаване тръгва от въпроса "Кой съм аз?" и "Защо съм на този свят?", сподели Милена Павлова от Центъра по себепознание пред Bulgaria ON AIR.

Според нея всичко е свързано с духовния и недивимия свят. "Неслучайно преди повече от 12 хиляди години хората са създавали средища на организиран живот, на които са търсили отговори на тези въпроси", посочи тя.

"В днешно време в ерата на водолея, в която се намираме като етап от развитието на човечеството, е изключително важно да се търси отговор на този въпрос", допълни тя.

Милена Павлова е имала лична среща с лидера на дервишите - Есин Челеби (наследничка на Руми Мевляна). Челеби ще гостува в център "Орфей", а Павлова обещава това да бъде изключителна среща за феновете. 

"Хората имат нужда да разговорят, да съпреживяват, да усещат енергията на духовните учители. Огледалото е самият живот, живеейки и преживявайки живота, сблъсквайки се със ситуации и хора, ние всъщност се огледаждаме, виждаме докъде сме", допълни тя.


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
България е рай за сектите! О, спи ли ДАНС? О, ДАНС не види ли?
22
0
 
1
 
! Отговори
Ама преди 2 месеца
е много важно кои трябва да са тези водители.
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тези може или може и да не са на лов за балъци но Българина винаги се кланил на парите, свинското, виното, сиренето и т.н изобщо в БГ бог е материалното и може би това е още една причина Българина да е в такава нищета
20
3
 
3
 
! Отговори
овце и пастир хахха преди 2 месеца
имаме си комунистически въздухарски не ни трябват други
19
1
 
4
 
! Отговори
не от такива преди 2 месеца
не от такива фалшиви гурута гнус
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
След като в Щатите, както пише тук някой, се забогатявало от религиозни учения, значи на хората им е изключително потребно.
Всички сериозни духовни познания са тръгнали от Изтока. И преди Христос, и по негово време, и след него. Обучението във Византия, а и оттам и по българските земи, е с обучители и центрове там. Включително Магнаурската школа и висшите християнски санове. В преписаните по времето на Симеон книги има много от Югоизтока.
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не можах да разбера по какво е експерт тази пачЪ ?
16
3
 
2
 
! Отговори
В гимназията.. преди 2 месеца
В гимназията имах духовни учителки. Много духовни.
С много добър френски език.
Музикални (и то не само тази по музика).

Неженени и все още не много стари. Добре им идваше да си поиграят с момче в тестостероновия му пик. И на мен ми идваше добре.
15
1
 
6
 
! Отговори
Щ. Младши преди 2 месеца
Духовни учители на Българския народ са светите Седмочисленици,св.Иван Рилски и другите Български светци,светите апостоли Ерм и Андрей,Христос,Божията майка и църковните свещенослужители а не дервишите,равините и пасторите!
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Трябва да се чете ИСТОРИЯТА на България... Не ни трябват чужди ШПИОНИ- араби или евреи, нито чужди Секти... Който пусне чужди шпиони в България, би трябвал да го убият като ПРЕДАТЕЛ. Тоя център трябва да го запалят.
13
1
 
6
 
! Отговори
ДртПрч преди 2 месеца
"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!"

И колко безскрупулни хора се опитват да се възползват от нея!
12
3
 
16
 
! Отговори
относно темата преди 2 месеца
та относно духовните учители и хората, не, хората имат нужда да си налягат парцалите - да учат и работят, да се грижат за семействата си, ако нямат да създадат такива, да се усъвършенстват и да помагат на жена си/мъжа си да го прави, да напътстват децата си. кви духовници ве, кой от вас чете на децата си всяка вечер приказки? ако такива минимални усилия не полагате не си мислите, че някой ще ви напълни главата с мъдрост и ще ви оправи скапания животец. и винаги продължавайте да се образовате
11
6
 
4
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 месеца
"Господ призвал Своите първи ученици и им казал, че ще ги направи „ловци на човеци” (Мат. 4:18-22). С простота и неизменност Той им казал: „този занаят, който имате, да ловите риба, вече ще придобие друго измерение. Ще ви направя ловци на човеци, дойдете да Ме последвате!” Те, като обикновени хора, тръгнали без много да се замислят."

И така вече 2 хил години ловят бaлъцu.
10
3
 
9
 
! Отговори
Духовният учител преди 2 месеца
аз като ваш духовен учител бих ви казал, че обичам да си миришаПръднята. да, малко е гадничко, но това е пътят на познанието. ако не можеш себе си да обичаш, да се опознаеш, какво остава за света? как така другите хора биха търпели моитеПръдни ако аз сам не ги търпя. та основавам ново учение, Пърдизъм
9
7
 
11
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 месеца
Хората имат нужда да се отърсят от религиите и всякакви други суеверия, за да заживеят спокойно и в мир. Не са им нужни никакви духовни учители, а свястно светско образование.
8
5
 
9
 
! Отговори
Odpo преди 2 месеца
В Щатите са го казали хората. Най-бързия начин да направиш Милиярд е да Създадеш религия. След това будали винаги ще намериш...
Религията е един мръсен бизнес. Раждаш се = кръщане (пази за попо), жениш се = пари за попо, умираш .... ПАК ПАРИ ЗА ПОПО! И от там идва лафа, "ЩОМ ИМА ОВЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ГИ СТРИЖЕ..."
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само на мен ли ми се струва, че някакви шмекери ще се опитат да привлекат наивници, които да си плащат някаква такса или ще купуват препоръчани им книжки, за да им обяснява някой непознат човек как да опознаят себе си?
6
4
 
13
 
! Отговори
Стамат преди 2 месеца
Под "духовни учители" разбирай всевъзможни окултисти (слуги на сатаната), но не и Светото Писание!
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Овцете имат нужда от овчар.
4
1
 
18
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 месеца
Ората имат нужда от тва което няаат.Пари.