Тайните на Кортни Кокс против стареене

Актрисата навърши 56 години само преди няколко дни
20 юни 2020 14:56, Иванка Гъркова
14
Тайните на Кортни Кокс против стареене
Снимка: БГНЕС

Преди броени дни Кортни Кокс навърши 56 години. Вместо да покаже тортата, с която я изненадва семейството ѝ, тя сподели видео, в което е по бански. Излишно е да казваме, че актрисата изглежда страхотно, тичайки към басейна. 

 
„Грациозно се гмуркам в следващата година...“, написа звездата от сериала „Приятели“, която получи множество поздравления по случай своя празник. Сред тях бяха тези на Лиса Кудроу и Дженифър Анистън, с които тя поддържа връзка след края на тв продукцията. 
 
Как Кортни Кокс изглежда по-млада от възрастта си?
 
Почистване на лице
 
Звездата признава, че преди е ползвала филъри, с които е имала по-опъната кожа, но от няколко години насам тя е съвсем естествена. Говорейки за нея, нейната пораснала дъщеря Коко разкрива, че тя обича да си прави домашни спа дни, в които си прави най-различни маски. „Тя си слага резенчета краставица на очите, маски за лице, запалва свещи“, обяснява тийнейджърката. 
 
„Един трик, който обожавам – наливам малко нероли или лавандулово масло върху гореща кърпа и ги използвам, за да изтрия грима си. Това отпушва порите ми и след това кремът за лице попива по-добре“, обяснява актрисата. 
 
Кортни посочва, че държи да използва качествени продукти за почистване на лице. Така например ползва пяна, която е със специална четка. След това го измива с вода и нанася задължително овлажнител. Преди да си легне, тя не пропуска да намаже ръцете си с по-мазен крем, за да може кожата ѝ да бъде по-хидратирана и мека на сутринта. 
 
Какви са останалите тайни на Кортни Кокс четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
7
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Тайнта е проста - Фотоботокс.
7
2
 
8
 
! Отговори
ПСИХО ПАЦИЕНТ преди 3 години
МОЖЕ ДА ИЗИГРАЕ МУМИЯТА БЕЗ ГРИМ...
6
4
 
15
 
! Отговори
probi преди 3 години
Хайде да спрете вече да публикувате подобни, абсолютно безсмислени новини ! Първо, защото никой, особено световноизвестните, никога няма да каже какво и защо го прави и ще се поднасят общоизвестни правила за красота. И второ, повечето правила за красота на известните са непосилни за повечето хора.Затова по-добре е да публикувате съвети за красота на базата на даровете от Майката - Природа: те никога няма да подведат и да навредят. Разбира се, подбрани и комбинирани правилно.
5
6
 
5
 
! Отговори
Крем брюле преди 3 години
То голямо мазане пада направо да напълни един варел със свинска мас и да спи вътре.
4
3
 
14
 
! Отговори
Стамат преди 3 години
Е какви да са и тайните? Вижда се опънатата кожа на лицето и сбръчкания врат. Какво тайно има?
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно тази мома остарява зле. Не искам да знам нейните тайни. А беше супер красавица като млада. Намерете нейни снимки от преди 25 години. Нищо общо с вида и в момента. Така че, остарява си като всички нас.
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен се маже редовно с "бизитково" млекце!
1
2
 
33
 
! Отговори
Аз преди 3 години
И най- вече ботокс, филъри и пластична хирургия.

Спонсорирани публикации