4 начина, по които да си направите омбре маникюр

Той е изключително популярен това лято
Обновена: 2 авг 2020 17:10 | 2 авг 2020 17:10, Иванка Гъркова
0
4 начина, по които да си направите омбре маникюр
Снимка: Pixabay

Техниката „омбре“ е широко разпространена в стила на жените през последните няколко години. Срещаме я най-често в косите, дрехите, обувките, аксесоарите, дори в маникюра. В превод от френски означава сянка, но по-просто казано може да я определим като перфектното преливане на цветове.  

Омбрето в косите вече е остаряла тенденция, но по ноктите все още е актуална, стига да се използват по-натурални цветове, които „властват“ през 2020 г. 
 
Ако търсите идеи за маникюр, който е по-нежен и отива на различни стилове дрехи, може да си направите омбре. Техниката е и чудесен избор за свеж плажен маникюр. 
 
Ето 4 начина, по които да си направите омбре маникюр у дома: 
 
1. Омбре със синьо и розово 
Съчетанието между тези два цвята е страхотно за вашия летен маникюр. Все пак през този сезон често носим дрехи с тези нюанси. 
 
Тази идея е много лесна за изпълнение. Първо поставяте светлосиня основа. След като тя изсъхне, нанасяте розово в края на парченце гъба. С нея леко потупвате на върха на нокътя. Получава се преливане между двата цвята.
 
2. Млечно омбре 
Така нареченият млечен маникюр е една от тенденциите за 2020 г. Е, сега можете да използвате лак в телесен цвят и бяло, за да си направите омбре. 
 
Оформяте ноктите си по желания от вас начин, след което нанасяте бял лак или такъв с телесен цвят. След изсъхването на основата, с потупване на гъбичката, по която сте сложили малко бяло, създавате омбре ефекта. 
 
Останалите начини, по които може да си направите омбре маникюр вижте в Tialoto.bg

0
Още от Ако щете - вярвайте
4 пейзажа разкриват какво ви очаква през август
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари