С какво поведение можете да загубите бързо и лесно мъжа Водолей?

Вижте мнението на астролозите
9 авг 2021 14:23, Екип на Tialoto.bg
12
С какво поведение можете да загубите бързо и лесно мъжа Водолей?
Снимка: IStockphoto

Мъжът Водолей е способен да отлети на крилете на любовта до безкрайните висоти. Те идеализират любимата си. За Водолея любимата жена е най-красивата, най-желаната и най-възхитителната от всички живеещи днес. Той оценява нейната уникалност и защитава отношенията с всички сили. Никога няма да поиска от любимата си да коригира или промени нещо в себе си, защото цени индивидуалността и е способен да различава най-ярките черти на всеки човек. Способен е на екстравагантност и нестандартни действия – срещи на необичайни места, изненади, неочаквани подаръци и пътувания – за влюбените Водолеи няма нищо невъзможно.

Харесва ли ви всичко това? Знайте, че може и да останете пред затворена врата. Как можете да загубите лесно мъжа Водолей?

1. Опитвате се да го контролирате, да искате обяснение къде е бил и с кого. Да нахлуете в личното му пространство и по някакъв друг начин да посегнете на свободата му.

2. Ставате досадни, опитвате се да прелъстите Водолея, когато той е в лошо настроение или натъжен от нещо.

3. Нарушавате личното му пространство, когато мъжът Водолей е тъжен и носталгичен или обезценявате постъпките му от миналото.

4. Твърде бързо и изрично му давате да разбере, че сте сериозно увлечени по него. Той губи интерес към вече покорените върхове.

5. Разпределяте ролите във връзката. За Водолеите партньорите са равни.

6. Опитвате се да моделирате мъжа Водолей. За него исканията за промени означават, че нещо се обърква и връзката не работи. Това обърква Водолея, защото истинската любов не изисква жертви.

С какво поведение можете да загубите бързо и лесно мъжете и от другите зодии четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Желяз каменноff преди 2 години
Абсолютно верни думи тук написани за мен кухата лейка Водолей де е написано.
7
0
 
3
 
! Отговори
Един Водолей преди 2 години
Абсолютно вярно е всичко това.... Но и зодията е едно... асцендентите друго... Възпитание ... Личен социален опит...... Личността определена единствено и само по зодия е нелепост... Нещо като от 💯% да видиш 5 - 25% и да заключиш всичко като ясно ... .... То да мислиш логично, аналитично, критично и самокритично не е за всеки... Повечето хора избягват въобще да мислят... За Водолея всичко изброено му е на дневен ред в мисловния процес........... Абе лепи му етикета и това е... Не му мисли
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Водолей в къщата - никога. То това е такава чума! Никога няма да спра да благодаря на боговете, че се отървах от това божие наказание.
5
0
 
5
 
! Отговори
Sd преди 2 години
Бройте и телците. И мен ме загубиха с това поведение.
4
5
 
4
 
! Отговори
Лакомник преди 2 години
Мъж Водолей - скука голяма, предпазлив и чревоугодник
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
7. Слушате астролозите.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютни простотии.
1
3
 
4
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Не сме зодиЙ !!!