Австралийка разкри: Тайната на дълголетието е в бирата

107-годишната жена не пропуска и ден без любимата напитка
19 ное 2021 09:53, Красимир Ангелов
35
Австралийка разкри: Тайната на дълголетието е в бирата
Снимка: БГНЕС

Австралийката Бид Грок разказа, че е успяла да достигне почтената възраст от 107 години, благодарение на бирата. Тя разкри, че до ден  днешен тя изпива по едно кенче бира дневно, пише БГНЕС.

В продължение на много години жената ходи да пазарува в магазина в Пърт, откъдето се запасява със своя „еликсир на дълголетието”. На 107 години тя живее сама, движи се самостоятелно и се занимава с домакинството си.

„Майка ми обича живота и да се смее. Всяка сряда спортува и прави това в продължение на повече от 40 години”, разказва синът й Ян Робъртсън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
5
 
4
 
! Отговори
do 24 преди 2 години
Бирата води до подагра, бирата повишава концентрацията на пикочна киселина в организма, което води до болки и деформации в ставите. Аз спрях бирата отдавна, в момента наблягам на узо, метакса и червено вино, по възможност чилийско.
30
7
 
3
 
! Отговори
австралиец преди 2 години
ами кат не може д пиете се наливате като америнците с бира айде сега бирта правела дълголетие -аз знам в БГ с ракия и вино хора си живеет до 110г-тая явно не са и ударили 1,2,3та доза ваксина
29
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така си и знаех! Обаче напоследък си помислих, че тайната на дълголетието е във ваксините. С инфото за бирата ми върнахте вярата в живота.
28
1
 
4
 
! Отговори
До 27 преди 2 години
Ами той е бил инженер там,така че не е бил някой бачкатор на доменна помощ.
27
2
 
6
 
! Отговори
До Хайде преди 2 години
Ти помниш дядо ти,пък аз помня един колега,който умря от цироза на 37 години. Остави две сирачета. Такива като дядо ти са един на 100 хиляди.
26
1
 
6
 
! Отговори
до 20 преди 2 години
От алкохола е било, не от дишането на гадориите в Кремиковци. Бъди сигурен.
25
0
 
0
 
! Отговори
Лозьо Панов преди 2 години
До АнонименХАХАХАХ
24
0
 
8
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 2 години
Дядо, на село така ще го запомня. Става сутрин в 5:00 да оправи на животните, в 6:00 слагаше една бутилка ракия един литър на мивката в двора и почваше да тъче по градината и овошките. Колкото пъти мине край бутилката си пийваше по глътка. До вечерта ракията я нямаше. За вечеря към 7 вечерта си удряше кило вино и хайде в леглото. На 92 почина и то защото счупи тазобедрена става и се залежа.
23
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бирата е едно от най-вредните неща за организма. Тая е пила само по едно кенче на ден,а и явно е много здрава .Но такива организми са голяма рядкост. И аз познавам една бабка на 95 години,която яде прокиснали манджи,но това не означава,че ако всички ги ядат ще са здрави като нея.
22
6
 
4
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 2 години
Някой нещо да каже за триглицеридите в тази напитка и колко вредни са те? Ще пие бира всеки ден редовно и най късно след три години ще трябва да си подменя черния дроб!!!
21
1
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Бира и суджук или джолан
20
3
 
7
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Да каже и колко и платиха от бирената компания за таз реклама. От както свят светува хората търсят всевъзможни поводи да оправдаят алкохолизма си а производителите на алкохол се възползват от слабостта им.
19
0
 
8
 
! Отговори
До Не се шегувам преди 2 години
И аз не се шегувам-преди 5 години лежах в гастроентерологията на"Исул".И до мен имаше един,който бил бачкал в Кремиковци и каза,че всеки ден пиел поне по половин литър алкохол. Това в продължение на 25 години. Нямал никакви проблеми. Но черният му дроб се беше скапал и умря на 50 години.
18
0
 
4
 
! Отговори
Те преди 2 години
Наздраве!!!!
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи ще живея 200г. поне
16
2
 
10
 
! Отговори
Не се шегувам преди 2 години
Значи, в последните 15 години работя от дома си. Специфична ми е работата. Но нямам ден без 5 литра бира. Разбира се, това е за 12 часа. След 20:00 пия и по една-две ракийки. Само-експериментирал съм се за алкохолна зависимост, седмица без грам алкохол и нямам проблем. Та, бирата не е точно алкохолно питие. Друг е въпросът с метаболизмоста на организма.
15
7
 
3
 
! Отговори
Виц преди 2 години
Купил си един бира. Нещо му се сторило странно и я пратил за изследване в лаборатория. След една седмица дошъл резултата: "Не се притеснявайте КОНЯ ви е здрав!" - Та това е моето мнение за прехвалената ви бира... Конска п.и.к.н.я
14
1
 
5
 
! Отговори
Химика до 8 преди 2 години
Че в коя точно бира на планетата ни няма С2Н5ОН ?! Като почнете да превъзнасяте така ставате отегчителни.
13
0
 
9
 
! Отговори
130 кг. бираджия преди 2 години
По едно кенче на ден ли ?! Че аз вече съм на 921 години.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това реклама ли е ? Производителите на твърд алкохол току виж ви подпукали.