Хороскоп 2022: Каква ще бъде годината за зодия Везни

Вижте своята годишна прогноза
Обновена: 27 дек 2021 19:23 | 27 дек 2021 18:43, Екип на Tialoto.bg
17
Хороскоп 2022: Каква ще бъде годината за зодия Везни
Снимка: iStock

Благодарение на положителното влияние на господаря на времето, кармата и съдбата Сатурн – Везните ги очаква щастлива и изобилна година. Този астрологически аспект ще бъде основната тайна на успеха. Сатурн ще има най-голямо влияние върху сферата на любовта, децата и самореализацията.

Новата 2022 година ще промени живота на Везните към по-добро.

Шансовете за професионалния успех са големи вратите да бъдат широко отворени. Всичко, което не е работило преди, ще потръгне. Първата половина на годината ще бъде особено благоприятна.

Много Везни през новата година ще сменят работата, професията или работния си формат за нещо по-печелившо. Те ще попаднат в кръга на хората с по-висок статус и мислене. Станете най-добрата версия на себе си, външно и вътрешно.

Промените в любовта ще накарат самотните Везни да повярват в искреността на чувствата. От март до края на годината наблюдавайте отблизо най-близкото си обкръжение, приятели и познати. Именно там мнозина ще намерят любовта на живота си.

Везните, осъзнавайки вродения си потенциал, ще изразяват и прилагат идеите си, включително в творчеството. Тази година едно хоби може да се превърне в печеливш бизнес. Не се гордейте, а работете скромно и старателно с благодарност към съдбата и към ангела пазител за шансовете за успех.

Запомнете – Сатурн не обича егоистите и тези, които се смятат за по-добри от другите, ще загубят всичките постижения на една щастлива година. Не търсете заобиколни пътища към щастието, действайте честно и уверено. Упоритата работа и отговорност ще ви помогнат да постигнете най-добри резултати.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: хороскопзодиивезни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
11
 
! Отговори
Бохема преди 2 години
Ако всички хоора са Везни, никъде и никога не ще има войни
5
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ме кефи тази зодия. Кофти хора са , добро не съм видял от тях
4
3
 
17
 
! Отговори
rendeto преди 2 години
коментари 1 и 2 са били зарязани от везни хаха. Няма лошо, и аз мразя жените телец :D
3
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Везните са мижитурки по характер,ниско самочувствие и самооценка..това съм забелязал от тези които познавам,добре че аз съм точно последния ден на Дева и се надявам че не съм хванал нищо от везната!!
2
12
 
13
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
С везни работа да си нямаш.При най-малкия проблем си хващат любовник и играят на два стана, докато решат коя оферта е по-добра. Като маймунки са - на два клона едновременно, държат до последно стария клон и го пускат само ако си решат, че новия е по-здрав. Най-големите манипулаторки и изневерачки са везните. Така ще те омагьоса, че последен ще разбереш, че си рогоносецПиша от личен опит!!!Не случайно зодията им се казва везни. Много са прагматични и всичко се мери на кантар -до последния грам.
1
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВЕЗНИТЕ се интересуват само и единствено от пари. В тях нищо човешко няма.