Мода през есента: Отново карго панталони в гардероба

Кайли Дженър се появи с такива в нов клип
5 сеп 2022 22:37, Иванка Гъркова
8
Мода през есента: Отново карго панталони в гардероба
Снимка: iStock

Карго панталони са онова от стария ви гардероб, което отново ще е на мода за есента. Това ни доказа Кайли Дженър с едно от последните си видеа. С комбинация с бебешка тениска в черен цвят, риалити звездата ни инспирира за промяна в ежедневния ни стил на обличане за по-хладното време.

Милиардерката сподели видео в TikTok, където позира със свои приятели. Там носи карго панталон в зелен цвят, съчетан със изключително семпла тениска на марката на нейната сестра - Skims.

Модни експерти посочиха, че моделът панталони струва 65 паунда и е на бранда Jaded London. Той се отличава с торбестия си силует - наран както в горната, така и в долната част - с връзки на крачолите. Освен това има доста дълбоки джобове и от двете страни. Той е вдъхновен от популярния за лято 2022 стил Y2K, който някои звезди явно ще следват от началото ан септември.  

Не само Кайли Дженър носи Карго панталони

Може да се каже, че завръщането на въпросните панталони се дължи на предпочитанията на някои известни личности като Ким Кардашян, Хейли Бийбър, Емили Ратайковски, Дуа Липа и други. На снимки на фотографски агенции ги виждаме да го комбинират не само с обувки на платформа, но и с такива на висок ток, някои от които с остър връх. 

По данни на списание Vogue, класацията оглавяват Ким Кардашян и нейните сестри, а след тях са Ратайковски и Риана. Те залагат на чифтове в карго стил на марките The Attico и Celine. И освен с изрязана тениска, ги обличат заедно с блуза с дълъг ръкав, къс топ и дори ефектни есенни палта.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
7
 
! Отговори
бушмен назиров преди 1 година
Униформа за столовата, като готви жената мусаката да е по-фиешън.