Дамски чанти: хитовите модели за есента

Всяка дама има нужда от стилен аксесоар
28 окт 2022 23:45, Дарена Найденова
1
Дамски чанти: хитовите модели за есента
Снимка: iStock

Чантите са трудна тенденция, с която трябва да бъдете в крак, защото е много лесно да се влюбите в един определен модел и да го носите с години. Голяма част от нас предпочитат да инвестират в устойчиви аксесоари, отколкото в такива, които издържат само един сезон.

Ако се върнем към дефилетата за есен/зима 2022, навсякъде ще видите класически модели като шикозни чанти във формата на полумесец или обемните чанти, в които може да поберете всичко. Именно тези вечни стилове ще са това, към което да се придържаме през есента и следващите сезони. От перфектната бизнес чанта до минималистичните чанти през рамо, тези тенденции ще издържат на непрекъснато променящия се цикъл на модата.

Виждаме и някои модерни чанти в микса за есента, като изкуствена кожа и чанти за излизане, но те все още са функционални и лесно биха могли да се включат в стила ви, когато се чувствате малко по-смели и склонни да експериментирате. Така че, независимо дали търсите да се обвържете с нова чанта завинаги или просто искате да промените аксесоара според сезона, ние събрахме някои от най-популярните чанти за тази есен.

1. Голяма чанта

Голямата чанта вече не е ограничена само за работа или фитнес. Ежедневният аксесоар беше видян на дефилета за есента на 2022 година в марки като The Row, Knaite, Brandon Maxwell и други. Това ни показа, че е време да се зарадваме, защото отново можем да носим чанта, която побира едновременно зарядното устройство за телефон, портфейл, гланц за устни и в същото време е и модерна.

2. Пухкави чанти

Спомняте ли си, когато пухкавите чанти бяха на мода в началото на 2000-те години? Е, не е изненада, че тази тенденция се завръща и през есента повече от две десетилетия по-късно. Марки като Off-White, Blumarine и Helmut Lang се насочват към изработката на подобни аксесоари от изкуствена кожа, допълвайки с няколко пухени елемента, за да ни осигурят топлина и меко усещане през целия сезон.

Цялата статия можете да прочетете, както и да разгледате снимки на чантите, в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: чанта
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари