Зимен маникюр: Няколко дизайна, които да опитате

От кадифен маникюр до полумесеци
1
Зимен маникюр: Няколко дизайна, които да опитате
Снимка: iStock

Докато се подготвяме за вълната от коледни и новогодишни празници, нова ротация от идеи за зимни нокти е тук, за да ни помогне да бъдем в още по-празнично настроение. Тази година маникюрите доставят още по-голямо удоволствие от преди. Кой от нас не е изпитвал радост, когато погледне надолу към ръцете си, за да се наслади на новия си дизайн?

Тази зима най-интересните маникюри са свързани с максимално забавление и минимална работа. Разбира се, има красиви наситенозелени и тъмночервени лакове за нокти, които винаги са на мода през празничния сезон. Но в момента има и много неочаквани зимни маникюри, които можете лесно да си направите дори и у дома, гледайки любимия си сериал по телевизията. Помислете за бляскави и красиви нокти, които ще бъдат идеалното допълнение към празничния ви тоалет.

Така че, независимо от вашия вкус или сръчност, ние ви предлагаме пет интересни дизайна за нокти, които ще бъдат навсякъде през тази зима и задължително трябва да опитате поне един от тях.

1. Кадифен маникюр

Тенденция, позната с няколко различни имена – кадифени нокти, котешко око или магнитни гелове. Независимо как ще я срещнете, тя се фокусира върху едно и също, а именно визия с искрящ лак и магнитно покритие. Това, което трябва да направите, е да изберете своя основен цвят, като пясъчнобежовото е прекрасен вариант, след което маникюристът трябва да държи магнит към гела, който по същество ще повдигне блясъка, за да се създаде подобно на велур покритие.
 

Цялата статия и снимки на маникюра можете да прочетете и видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари