Грим 2023 - изпробвайте хромирания ефект за устните

Вижте повече за актуалната тенденция
5
Грим 2023 - изпробвайте хромирания ефект за устните
IStockphoto

Всички сме чували за хромираните нокти – техниката за маникюр, която придава на ноктите отразяващ блясък или остъклено, матирано покритие. Сега обаче е време на сцената да излязат хромираните устни и да заемат централното място, което им се полага. Този външен вид е наоколо от дълго време, но чак сега получава своя момент на слава.

Беше само въпрос на време хромираната тенденция да си проправи път към върха в гримирането. Блестящата металик визия се заражда в началото на новото хилядолетие и като се има предвид, че всички неща от 2000-те години отново са на мода, не е чудно, че гримьорите и ентусиастите по красота сега правят устните си да изглеждат като тези от 1999 година. В онези дни всичко се покриваше с брокат и блясък, металикът беше задължителен цвят, появяващ се както върху дрехите, така и върху лицето.
 
Хромираните устни са духовната сестра на матираните устни, въпреки че са по-малко пастелни и не чак толкова цветни. Вместо да се чувствате като с брокат, тук по-скоро ще забележите метален отблясък, отколкото остъклен, като това ще придаде на визията ви малко по-футуристично излъчване. Устните тук също така са тясно свързани с дуохромните сенки за очи и пигментите, отличаващи се с многостранния си блясък и наслоени, текстурирани цветове.

Зимен грим – как да изглеждате като красив снежен ангел

Балсам за устни – нуждаете ли се от него?

Допаминов грим – решението за по-добро настроение през зимата

Като се има предвид популярността на матираните покрития през 2022 година, гримьорите и почитателите на грима сега преминават към света на хрома. Вече започнахме да виждаме подобни нюанси върху бузите и очите, така че защо да не ги пренесем и върху устните си?

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И никел трябва и никел...не само хром. И кабриото задължително!!!
1
0
 
4
 
! Отговори
Дебиле.бг преди 1 година
Изпробвайте също и хамелеон металик, кожен салон, стъклен покрив и всички други екстри.