Новолуние 2023 - време е да подредим целите си

То е първото за януари, ето какво да очаквате от него
21 яну 2023 18:25, Иванка Гъркова
6
Новолуние 2023 - време е да подредим целите си
IStockphoto

Новолуние януари 2023 - това е много важно астрологично събитие, което ще промени много съдби. То се очаква днес, на 21 януари, като с идването му Меркурий, Марс и Уран вече не са ретроградни. Това носи спокойствие и свежи вибрации за голяма част от представителите на зодиака. 

Изгрявайки в свободомислещия Водолей, януарското новолуние, което е първо за 2023 г., ше ни вдъхнови да подредим целите си и започнем да работим по тяхното осъществяване в най-скоро време. Това може да стане чрез доста нетрадиционни подходи и дори поемане на рискове - нещо, което не е характерно за родените под определени знаци. 
 
Новолуние януари 2023 - същност и духовно значение
 
С това събитие стартира нов лунен цикъл или благоприятно време за стартиране на нови проекти или чертаене на планове за такива. Тъй като досега няколко планети бяха забавили своя ход и не бе хубаво да се стартират начинания, всички ще използват енергията на новолунието за своето личностно развитие. 
 
Новолуние януари 2023 има духовно значение, защото кара хората да повярват в своите заложби и ги покажат на света, което има положителна страна. Всички зодиакални знаци ще имат  възможност да се освободят от старите вярвания и да имат едно по-иновативно мислене, с което ще се отличат от останалите. Ако искат максимално да се възползват от този шанс, трябва да разберат мистичното значение на луната на 21 януари и дните около тази дата.

Зодиите, които сами съсипват живота си

Пет зодии, чиито желания ще се сбъднат през първата половина на 2023 г.

Месечен хороскоп за януари – време е за ново начало

Водолеите обикновено са странни и непокорни, като действат сами. Често те не живеят според законите на обществото. Но по време на януарското новолуние останалите в зодиака ще се включват в повече колективни дейности и се научат да работят с други в името на общественото благо. С това ще си отпочинат от драмите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
В. преди 1 година
Без риск ме може. Но не за сметка на други.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви невероятни простотии...

Спонсорирани публикации