Риби - кои черти им носят щастлив живот?

Ето какво казват астролозите по въпроса
24 фев 2023 23:35, Теодора Драгоева
14
Риби - кои черти им носят щастлив живот?
IStockphoto

Риби (родените между 19 февруари и 20 март) е последната, 12-та зодия, която най-добре може да ни покаже как се живее без ограничения. Повечето хора асоциират личностите от тази зодия с някои негативни техни черти като това, че те обикновено обичат да си попийват, че са склонни да лъжат, че са твърде пасивни и че обожават да се оплакват. Рибите обаче са едни от най-милите хора, които можете да срещнете в живота си. Освен това с тях винаги можете да водите задълбочени разговори, те ще ви разкрият света на хубавата музика (или друго изкуство) и като цяло винаги ще са готови да ви заведат на някакво приключение.

Този воден знак има широка палитра от характеристики – някои добри, други лоши. Нека видим кои са 8-те положителни качества, които са вродени за Рибите, но все пак те трябва да се стремят да ги развиват още повече, за да живеят по-щастлив живот.
 
1. Да развиват абстрактния си интелект
 
Рибите имат уникална перспектива за намиране на решения на сложни проблеми. Начинът, по който този знак прави това, е чрез дясната страна на мозъка си. С други думи, вместо просто да разчитат на своите логически умения, Рибите са отлични в използването на въображението си, за да вникнат в проблема по-дълбоко. Те хем използват разума си, хем също така се вслушват в своето шесто чувство и обръщат внимание на сетивата си. Рибите имат предимството да виждат нещата от различна гледна точка, която повечето хора пренебрегват. Стига да искат – те могат да бъдат много по-проницателни и да намират решения на неразрешими въпроси.
 
2. Да развиват способността си да предусещат нещата
 
Една от причините, поради които Рибите винаги знаят какво ще се случи, още преди да го направят, е, че те имат супер сила или по-скоро супер интуиция.
Рибите могат да виждат настоящето далеч отвъд обичайния обхват на всички други хора. Хората от този знак не трябва да се страхуват да развиват това свое „трето око“. Те трябва да се научат да приемат неизвестното, както и нещата, които нямат обяснение, по-добре от всички останали. Така ще могат да осмислят настоящето си много по-добре.
 

Любимците на Венера: Зодиите, които винаги имат късмет в любовта

Зодиите, които дават приоритет на духовната връзка, а не на секса

8 черти, които Риби трябва да развият, за да живеят щастливо

 
3. Да визуализират желанията си
 
Рибите притежават този вид енергия, която може да привлича неща към себе си от нищото. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: хороскоприбизодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само за избрани.
2
5
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Влажната черта...
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпреки, че съм риби са ми странни другите риби. :)

Спонсорирани публикации