Дънковият гащеризон - актуален през пролетта

На кои модели да заложите?
9 апр 2023 17:57, Иванка Гъркова
2
Дънковият гащеризон - актуален през пролетта
Снимка: iStock

Деним гащеризон е едно от актуалните парчета за пролетта, показано в TikTok. Все повече инфлуенсъри разкриват, че освен дънковото яке, което е задължително за сезона, ще заложат и на друга дреха от същата материя.

Заради своя изчистен дизайн и същевременно елегантността на външния вид, гащеризонът от деним ще е доста търсен в следващите няколко месеца. Все пак не бива да забравяме и комфорта, който носи. Той може да се съчетава с бели маратонки, любимите кецове, половинки или обувки на висок ток.

Деним гащеризон – на кои модели да заложите?

По-добре е те да са с цип, колан, пристягащ талията и къс ръкав, който е леко навит. С леко широки крачоли, той носи перфектния силует, дори и да нямате идеалните извивки.

Що се отнася до цветовете на дънковия плат, от който е ушит гащеризонът, не залагайте на светлото. Най-добрият вариант е да носите такъв в по-тъмносиньо и черно.

Според инфлуенсъри, деним гащеризонът е чудесно попадение за пролет 2023. Заради неговия универсален стил, той може да се комбинира с какво ли не. Все пак, не добавяйте отгоре дънково яке или риза за цялостен ансамбъл.

Дънков гащеризон – 4 модела, които да изпробвате:

1. Сив деним
Този гащеризон е с дълъг ръкав и е подходящ за по-хладните пролетни дни. Вместо с цип, се закопчава с копчета. Освен това е от тъмносив деним.

Ако навън вали или е по-студено, можете да съчетаете гащеризона с боти, маратонки или обувки на висок ток.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: денимгащеризон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много водопроводчици ше се навъдят.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На снимката са цветовете на униформата на "Петрол" НРБ отпреди 35-40-45-50 години. Всяка една бензинджийка бе облечена така.