Бански 2023 - какви модели ще са актуални това лято?

От дълги ръкави до ретро щампи
Обновена: 19 апр 2023 12:56 | 19 апр 2023 05:09, Дарена Найденова
3
Бански 2023 - какви модели ще са актуални това лято?
Снимка: iStock

Подобно на прилива, тенденциите в банските костюми идват и си отиват. Миналата година видяхме всичко - от модели, вдъхновени от куклата Барби до най-прозрачните дизайни, които не оставяха нищо на въображението. Вероятно голяма част от тях ще се пренасат и в тази година, така че не бързайте да изхвърляте нищо.

Макар да има тенденции от миналото, които ще господстват и тази година, това не означава, че няма да видим нещо ново по магазините и плажа. До лятото остават още няколко месеца, но модните марки започнаха да показват своите колекции, давайки ни ранно вдъхновение за пазар. Този път дизайнерите представят свежи модели в чисто нови текстури и щампи, които ще ви накарат веднага да замечтаете за лятната си ваканция.

Добри новини за всички, които приемат плажа като място, на което да покажат повече от тялото и това, което са постигнали във фитнеса. Тази година банските се фокусират върху по-малко плат и повече плът, като има само няколко леки изключения. Долнището става по-изрязано, триъгълните горнища са се свили до миниатюри, а изрязаните участъци на целите модели стават все по-големи.

И все пак, ако сте твърдо против повечето голота, има начини да актуализирате гардероба си за плажа, включвайки щампи и детайли, които прикриват повече тялото.

Лятна мода - банските на 2023Бански с дълъг ръкав

Ако сте човек, който изгаря дори и от най-леките слънчеви лъчи, то банските с дълъг ръкав са вашето решение за спокойно лято. Също така моделът е изключително популярен при сърфистите и част от плувкините. От костюми в ярки цветове до драматично прозрачни ръкави, има много начини да опитате тенденцията тази година, като същевременно останете верни на личната си естетика.

Спортни модели

Не е нужно да имате сертификат за гмуркане, за да се включите в тенденцията със спортни бански. Тези модели често се отличават с асиметрични презрамки и контрастни цветове, като също така предоставят повече плат. Тази година много марки предлагат спортни горнища и долнища, покриващи голяма част от тялото, като същевременно включват забавни детайли.

Ретро щампи

Често срещани във вдъхновени от миналото колекции, бикините с ретро щампи внасят във визията морска романтика. Тези модели се отличават с по-меки детайли като панделки, копринени тъкани и волани. Всички те придружават бикини с ретро принт като цветя, които определено ще ви осигурят по-лятно настроение.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: бански
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Бански старчета преди 1 година
Неопрен и плавници.
1
1
 
4
 
! Отговори
Прозтаг преди 1 година
Най популярни ще са моделите с цепка отдолу!