Лятна мода - бохо коланът се завръща

Ето какви модели да носите
26 юни 2023 18:25, Иванка Гъркова
4
Лятна мода - бохо коланът се завръща
IStockphoto

Бохо стилът властваше през 2000-те. Но ето, че през 2023 г. той се завръща, за да допълни летните ни визии. От уникални модели до умишлено несъответстващи дрехи, въпросната естетика ще ви помогне да изразите своята индивидуалност. На фестивала Coachella в САЩ много звезди се появиха с бохо аксесоари. Като най-забележителният от тях бе коланът. 

„За в бъдеще бохо ще си проправи път в модата - във фините детайли на облеклото“. Това обяснява пред InStyle стилистът Анди Собрато. Тя дава пример с обеци или колиета в бохемски стил, както и един по-обемен колан, който да добавите към роклята или пък по-широката риза.  
 
Ако обичате да носите колани по всяко време на годината, то е време да извадите някои добре пазени реликви или да си купите нов в бохо стил. Причината е, че тези модели отново ще са актуални за лято 2023. 

Колан в бохо стил - какъв да изберете и с какво да го съчетаете? 
 
По-дръзки колани 
 
Бохо естетиката предразполага към креативност и изразяване на уникалността на този, който я избере. Затова не се притеснявайте да излезете навън с по-обемни аксесоари. Например един кожен колан с по-масивна катарама. Именно тя е онзи детайл, който изпъква във вашата визия.

Шапки за лятото - какви модели да носите тази година

Лятна бижутерия – няколко тенденции, които да следвате

Еспадрили – класика, без която не можем всяко лято

Колани от въжета, с макарме техника
 
Коланите с дизайн, вдъхновен от корабните въжета ще бъдат допълнения към вашата плажна визия. Всъщност, не е задължително да носите морски мотиви, за да сте с такъв бохо колан. Той може да пасне и на някои по-елегантни дрехи от гардероба ви. 
 
Докато едни са ушити от здрави въжета, но са с обикновена катарама, други се завързват по различен начин и изглеждат доста добре. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Бохо мохо преди 9 месеца
Къде е бил до сега, че се завръща?
3
0
 
2
 
! Отговори
Охо Бохо преди 9 месеца
Единственото, което разбарах е, че "бохо коланите" са "по-дръзки колани". Но под определението "по-дръзки", какво ти сочат? Всички възможни видове колани - от естествена и изкуствена кожа, с цвета на дрехата или контрастиращ, колани от верижки, плетени от върви, а също и с пискюли! Е, разбрахте ли що е това "бохо колан"? Оказва се, че това е съвкупност от всички известни колани!
2
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 9 месеца
На всичкото сега и бохо колана да мислим хаха. Ако питаш лентяй с пари наготово много колани ще обсъдите. Ако питаш хората който работят нон стоп тежко за да влачат всички на гърба само охо бохо колани ще станат всички хаха. Без лоши чувства към този който е писал статията. Живота на много хора стана не ме е до ш*****те колани.
1
0
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 9 месеца
НЕ Е БОХО , АМИ БОНГО КОЛАН ХА ХА ХА ХА