Как да бъдете стилни на плажа

Помислете за плажното облекло
30 юни 2023 09:43, Михаела Лазарова
7
Как да бъдете стилни на плажа
Снимка: Istock

Летните ваканции са свързани с много забавления, усмивки и чудесни моменти, прекарани с любими хора. За много дами обаче да останат стилни на плажа се оказва трудна задача, тъй като трябва да се съобразяват както с горещото време, така и със спецификите на тялото си. В следващите редове ви предлагаме няколко трика, чрез които ще можете да бъдете неотразими и елегантни на плажа. Ето ги и тях:

Заложете на впечатляващи рокли

Плажът е мястото, където можете да си позволите да носите цветни дрехи с повече настроение. Бъдете смели и заложете на тропическите шарки. Не забравяйте, че докато сте на почивка освен бански, можете да покажете и красиви тоалети. Плажните рокли са изработени така, че са лесни за обличане и събличане и освен това са със свободна кройка, която позволява да се движите и да не затопляте излишно тялото си. Можете да комбинирате такава дреха с кожени сандали и плетена плажна чанта.

Носете шапка с широка периферия

Всички сме виждали снимки на популярни инфлуенсърки, които позират на приказни брегове, носейки своите широкополи шапки. За да успеете да допълните гардероба си с такъв модел, изберете неутралните тонове. Ако пък искате да изпъкнете, чувствайте се свободни и изберете шапка, която е с ярък цвят и която ще се забележи от всички.

Помислете за плажното облекло

За да си създадете настроение, изберете весело плажно облекло или заложете на класическия стил. Можете да изберете бохемския шик и да носите кимоно с принт, или дори кафтан. Като допълнение можете да добавите широк панталон от ефирна материя. Не забравяйте, че облеклото ви трябва да е така подбрано, че след плажа да можете спокойно да седнете в близкия плажен бар и да изпиете по питие с вашата компания.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тя си знае!
6
3
 
0
 
! Отговори
истет преди 9 месеца
Като рускиня на плажа, банските се виждат като разтвориш бузите. По-надолу бактериологическо оружие. Съ противогаз-презерватив 60% защита.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На плаж нормалния човек си взима бански, джапанки и кърпа. Ако не понася слънце - шапка и крем. Ако съвсем не понася - не ходи на плаж.
4
2
 
8
 
! Отговори
Прозтаг преди 9 месеца
Без биkuнu и котарака да е прилично подстриган!
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аз не бръсна мишника
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
То на плажа шапките с периферия и стилните рокли не стоят както пред огледалото вкъщи. Обикновено шапките отлитат от вятъра или поне се нагъват в грозни форми, а от "стилните рокли", изложени на пясъка и на соления влажен морски въздух, "стилът" бързо изчезва и остават просто рокли. Така че не се мъчете излишно. Обличайте се както ви харесва и не прекалявайте с грима, за да можете да сте красиви и когато излезете от водата. Важното е да се забавлявате.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като си хвърлете дрехите и спрете да се правите на ^MAЙMУHИ^