10 неща, които да си вземете на разпродажба сега

В този период от годината по-големите търговци на мебели предлагат намаления
27 авг 2023 14:15, Михаела Лазарова
3
10 неща, които да си вземете на разпродажба сега
Снимка: Istock

През последните години шопинг културата в нашата страна много се промени и магическата дума “разпродажба” започва да вълнува всички ни все повече и повече. Вече не е нужно да чакате подходящия сезон, за да си купите това, от което имате нужда. Вместо това, постъпете рационално и си купете всичко, от което имате нужда за предстоящите сезони сега. А ето и кои са находките, от които можете да се възползвате да си купите изгодно сега, а да ползвате другите сезони:

Преходно или зимно яке

Едва ли докато седите на плажа под чадъра ви минават мисли за есента или пък зимата, но все пак – сега е иделаното време да си купите преходно яке (подходящо почти за цялата година) или пък зимно яке. Ще откриете страхотни модели на цени, които понякога могат да са намалени с цели 50% и дори 70%. Можете да се възползвате от момента и да вземете яке и за децата.

Зимни ботуши

За никого не е тайна, че хубавите зимни (или есенни) обувки от естествена кожа не струват малко. Ето защо, отделете извества сума пари и разгледайте какво се предлага онлайн. Можете да откриете, че ботушите, които сте харесали миналата година сега са с цели 65% по-евтини!

Парфюми и слънцезащитна козметика

Ако искате да обновите козметичния си арсенал, сега е моментът! Разгледайте някои от големите сайтове и вземете каквото ви е необходимо или пък зарадвайте любим човек. Сега е идеалният момент е да си купите изгодно слънцезащитна козметика за следващото лято, тъй като започват големите разпродажби и намаления. А за срока на годност не се притеснявайте, защото повечето слънцезащитни продукти са годни за употреба поне 2 години. Тук можете да разгледате изгодни предложения за слънцезащитна козметика.

Плажно облекло

В края на август и началото на септември можете да започнете да се оглеждате за плажно облекло и аксесоари. Макар и да ви предстоят разходи в началото на есента, приемете това като инвестиция, с помощта на която ще посрещнете другото лято напълно готови. Можете да вземете на разпродажба и дрехи за децата – тениски, бельо, потници и др.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
2 на цената на 3 преди 7 месеца
Вярно че през септември и октомври, *** и парцалите в мола са на половин цена.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Само че ако купиш климатик сега и НЕ го ползваш и за отопление, през студения период ще му изтече част от гаранционният срок. Някои забравят, че в България 8 месеца имаме нужда от отопление и само 4 месеца - от разхлаждане. Климатът ни е такъв.