Модни тенденции за есента - какви якета ще са на мода

6 модела, от които да избирате
4
Модни тенденции за есента - какви якета ще са на мода
Снимка: iStock

За разлика от палтата, които носите през зимата, за да ви предпазят от студа, есенните якета се избират предимно заради модата. Разбира се, те също са допълнителен слой, който да ви топли, но, когато избирате яке, което да носите през есента, всичко зависи от това какво ще добави към вашето облекло.

Най-добрите тенденции за есента на 2023 година са свързани с преработени винтидж стилове и леко подобрени основни модели. Въпреки че ще продължим да виждаме завръщане към миналото, стиловете от 80-те и 90-те се завръщат, няма да се обличаме точно като нашите родители. Винтидж силуетите ще бъдат с по-модерни образи и направят тоалета ни още по-красив и стилен.

Ако търсите якето, което ще допълни визията ви по най-добрия начин, попаднали сте на правилното място. Следващите предложения могат да бъдат носени през целия есенен сезон, тъй като ще ви осигурят топлина и елегантност.

Есенни якета за 2023

1. Бомбър
Видяхме бомбър якетата да се завръщат на модната сцена още миналата година под формата на огромни кожени версии, от които не може да избягате, когато отворите социалните мрежи. Спокойно можем да кажем, че този стил ще остане на хоризонта доста дълго време, като през тази година ще бъде напълно освежен и подобрен.

Независимо дали става въпрос за класически огромен кожен или подобрен шушлеков вариант, бомбър якетата могат да се носят с каквото и да е есенно облекло. Те също така не изискват специални обувки, пасвайки идеално както на равни маратонки, така и на такива с висока подметка.

Какви други якета ще са актуални през идния сезон, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: якетабомбър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ловджийски "босненки".
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
От втора употреба.