Таро прогноза до края на 2023 за всяка зодия

Ето какво показват таро картите
13 сеп 2023 17:45, Михаела Лазарова
11
Таро прогноза до края на 2023 за всяка зодия
Снимка: Istock

В началото и към края на всяка календарна година, ние се вълнуваме какво ни очаква. Тъй като вече се намираме във втората половина на 2023 година, отново поглеждаме към таро четенето, за да видим какво ни очаква според зодията до 31 декември.

Овен

Скъпи Овни, до края на 2023-а таро картите разкриват, че може да очаквате промени, които ще определят хода на живота ви. Добри възможности и нови начала, като някои от тях ще бъдат наистина обещаващи, но други може да са объркващи и дезориентиращи. Така че е препоръчително да останете отворени и предпазливи за нещата, които идват в живота ви. Областите, на които да обърнете внимание са пътувания в чужбина, обучение в институции зад граница, вашите финанси, доходи и разходи, взаимоотношения и социални връзки с хората около вас.

Тибетски хороскоп разкрива какви сме били в минал живот и характера ни

Телец

До края на 2023 г. може да имате много добри възможности относно работата. Важно ще бъде да сте постоянни в усилията си, да бъдете търпеливи и да сте в крак с плановете си към успеха. Само ако работите върху тези аспекти, можете бързо да постигнете мечтите си. Дори и някои проекти да се забавят, знайте, че те ще ви донесат известни ползи, за които няма да съжалявате.

Близнаци

Оставащите месеци до края на 2023 са решаващ за вас период, в който ще можете да се издигнете в обществото, да се доближите до мечтите си, да подобрите материалното си състояние, но и личния живот. Ако досега не сте били достатъчно мотивирани, то таро картите ви съветват да не се отказвате и да сте активни в това да показвате талантите си.

Ако например сте планирали да създадете свой бизнес или да започнете нова работа, тогава всички тези планове, които сте си намислили, ще бъдат изпълнени и ще можете да постигнете много от замисленото. Таро картите ви съветват да не се хвалите твърде много с успехите си. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
До 5 преди 7 месеца
100% е употребил нещо, но го крият.
5
0
 
6
 
! Отговори
Уотсън преди 7 месеца
Защо от продажната медия ни занимават с езически ритуали ,а не споменават например за катастрофата на Валери Симеонов и липсата на взети проби?! - Сатанисти, сър!
4
0
 
3
 
! Отговори
до 2 преди 7 месеца
На зодия овен по принцип им миришат.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 2Не ти ли писна бе, гнусар, едно и също да пишеш?
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вярно ли е, че на Сашка зодия овен и миришат краката?
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дано да почна работа вече, пък друго не знам.