Аверите Веско Топалов и Кобрата в раздумка за шахмата

19-ият световен шампион се видя със стари приятели
14 сеп 2023 09:05, Петър Бойчев
12
Аверите Веско Топалов и Кобрата в раздумка за шахмата
Снимка Личен архив Топалов

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев и най-добрият ни шахматист Веселин Топалов дебатираха в дружески разговор бъдещето на българския шахмат. 19-ият световен шампион по шахмат се завърна в България за сватбеното тържество на свой приятел в „Шератон“, но не пропусна да се види и побъбри със стари авери.

„Гордея се с българина – световен шампион в шахмата и мой приятел Веселин Топалов“, написа под поста си в Инстаграм Кобрата. Пулев е редовен участник в сеансите на едновремена игра на няколко дъски, в които Топалов участва в последните няколко години. През 2016 г. в събитие, организирано от ВСС, Кобрата се съгласи на реми, след като Веско му падна на колене.

„Видях се и с Пепи Стойчев, той ми показа плувния комплекс „Спартак“, сподели пред ekspresso.bg Веско. За кратко Топалов успял да се види и със спортния министър Димитър Илиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: топаловшахматкобрата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Дедо Соки преди 7 месеца
На няколко пъти ми се случва докато съм на заведение и пее Емилия да чуя, как разни хора си говореха, че различни мъже наляво и надясно говорят, че Ема редовно иСзневерявала с тях докато Башур не е с нея и детето, не е от Башур, а от някакъв наркозависим клиент, но Ема умишлено криела това, за да може да иСмами и задържи Башур, за да продължи да я издържа. Тя естествено че няма, да си призне пред него и ще отрича, но клиентите и се похвалили каво е е правила.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Много е грозно да наричаш Световният шампион по шах авер на когото и да било. Това е навлизане в личното му пространство, принизяване на достойнството му и проява на неуважение към него
8
6
 
1
 
! Отговори
Батьо ви преди 7 месеца
Правилно ли разбирам от статията, че през 2016 Кубрат и Веселин са играли партия шахмат и Кубрат е успял да го докара до Реми срещу Веселин, т.е. до равен резултат? Ако е така - респект към Кобрата ! ! ! Само си представете какво е да играеш срещу световния шампион по шахмат. Аз лично не бих излезнал на 12 рундов мач срещу Кубрат, а за равен резултат срещу него не мога и да си помисля. 12 секунди в първи рунд може и да издържа, ама нататъка... трудно...
7
5
 
6
 
! Отговори
Сенеката преди 7 месеца
Да ви имам публичните личности!Само това ще ви кажа...
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Заглавието и снимката, която сте сложили е гнусно. Не може да става сравнение между Веселин Топалов, световен шампион по шахмат и Кобрата - бияч от селска дискотека.
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Много ви е просташко заглавието! Малко повече уважение е редно да имате към Веселин Топалов! "Авери", "раздумка", кому е нужно чак такова сваляне на нивото?!
4
5
 
5
 
! Отговори
Сенеката преди 7 месеца
Всичките ни публични личности имат излъчване на ид.иоти и се държат като такива....да не би да се дрогират или им идва отвътре?!
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сигурно са на един акъл щом са аверчета....АААААУУУУУ!!!
2
6
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 7 месеца
прибира се веско топалов дом едвам ходи. посреща го жена му: "мръснико мръсен, къде се мотаеш, прибираш се, едвам ходиш..." - бех с кобрата, играхме шах.... "я се погледни на кво приличаш, едвам ходиш, целия си посинен" -"ти кво искаш, на шах ли да ти мериша?
1
1
 
6
 
! Отговори
Топала преди 7 месеца
Понякога се срещам и с имбесили, но никога не прося като турското културно наследство!