Какво ни носи новолунието в Дева на 15 септември?

Енергиите на това новолуние са невероятно интензивни
14 сеп 2023 17:45, Михаела Лазарова
5
Какво ни носи новолунието в Дева на 15 септември?
Снимка: Istock

На 15 септември ни очаква новолуние в знака на зодия Дева. Сега имаме 6 големи планети в ретроградно движение. Силната ретроградна енергия под новолунието може да ни накара да погледнем навътре, назад към миналото си, за да сме сигурни, че напълно разбираме къде сме били, преди да продължим напред.

4 зодии, за които септември ще е фантастичен

С толкова много планети, които са в ретроградно движение, може да имаме усещането, че животът или определени ситуации са напълно спрели. Да ни бъде трудно да продължим или да не знаем как да променим динамиката. Това новолуние в Дева ни подготвя за промени. То е последното преди есенното равноденствие и началото на сезона на затъмненията, което означава, че поставя основата за промените, които са предопределени да се случат.

Месечен хороскоп за септември

Докато все още ще усещаме застоя от цялата ретроградна активност, новолунието действа като повратна точка, осветявайки път, който да ни помогне да се освободим от старото.

Енергията на промяната бавно ще се разкрива, затова е добре да не се противим на застоя, а да се възползваме от него, да помислим за важните неща в живота си, да планираме.

Дева е заземен земен знак, който е представен от богинята Дева, която е символ на цялост, вътрешна божественост и суверенитет. Богинята Дева, която управлява зодията Дева, не е привързана към никого, управлява собствения си живот и е напълно свързана с божествената сила, която живее в нея.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Де ева преди 7 месеца
Букети за първия учебен ден и по-малко шляещи се в мола.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мише, а как ще бъде секса по време на новолунието в Дева на 15 септември?
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Глупости на търкалета?
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Там е работата, че нищо не ни носи.