Есенна красота – популярни нюанси при червилата

За какво да внимавате при следващата си покупка
1
Есенна красота – популярни нюанси при червилата
Снимка: iStock

Винаги е забавно да излъчваме настроение на свободен дух през лятото, когато не носим нищо по устните си или пък само слагаме лек слой гланц, докато се веселим около басейна или събирамеiслънчеви лъчи. Но щом настъпи есента, времето започва да става по-хладно и е добре да носите повече грим. А и кой може да устои на ярки устни в прекрасен есенен ден?

Има много модерни нюанси на червилата, които да опитате през есента на 2023 година – от практични избори до супер блестящи варианти. Те постепенно се развиха от базови и скучни към много по-гъвкави и интересни. Силният блясък и интензивните пигменти, като виното, също са много търсени през годината.

Всеки трябва да се поглези с поне едно ново червило преди началото на есенния сезон, тъй като има толкова много възможности, на които да се насладите. Независимо дали предпочитате драматичен, фин, елегантен или по-изразителен външен вид, ние имаме няколко есенни цвята червило, които да опитате.

Популярни цветове при червилата за есента

Червено

Червеното червило винаги е добра идея, особено през есента и зимата. Вместо да се чувствате разочаровани от застудяването на времето и да се налага да загърбите любимите си летни забавления, очаквайте с нетърпение възможността да се похвалите с любимото си червено червило, без да се притеснявате, че ще се размаже заради жегата.

Оранжево

Не можем да се сетим за цвят на червило, който да подхожда по-добре на есента от оранжевото. Въпреки че той не е за всеки, нюансът е силно подценяван и заслужава повече признание за предоставянето на такъв смел и уникален външен вид. Така че, защо не събудите настроението си за лате с тиквени подправки и Хелоуин, слагайки едно красиво оранжево червило?

Какви са другите актуални цветове при червилата за есента, можете да разберете от Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ЧЕРВИЛА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации